18.04.2024 11:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Оголошено конкурс для журналістів, які пишуть про права людини

З метою долучити українське студентство до висвітлення проблематики прав людини, посольство Франції в Україні оголошує журналістський конкурс «Словами за права», повідомляє «Спротив».

Учасники конкурсу мають написати статтю українською або російською мовою, присвячену особі, державній або недержавній організації, чия діяльність пов’язана з  проблематикою прав людини.

Конкурс стартує 17 жовтня 2011 року.

Про умови та формат конкурсу «Словами за права», можна дізнатися на сайті: http://slovamyzaprava.wordpress.com. На цьому сайті будуть також опубліковані всі статті, допущені до конкурсу.

Статті переможців надрукують українські видання-партнери конкурсу: газета «День», інтернет-видання «LB.ua», часопис «Український тиждень».

Церемонія нагородження відбудеться 10 грудня 2011 року у Всесвітній день прав людини.

Нагороди для переможців: нетбуки, курси французької мови та інші призи від Французького Інституту в Україні, «Альянс Франсез» і мережі гіпермаркетів «Ашан».

10 грудня 1948 року, в Парижі, 58 країн-членів Організації Об’єднаних Націй, взявши за взірець проголошену під час Великої французької революції, у 1789 році, Декларацю прав людини і громадянина, ухвалили Загальну декларацію прав людини.

У 1950 році, прагнучи забезпечити дотримання прав людини на всіх континентах та привернути увагу міжнародної спільноти до цієї проблеми, ООН запропонувала світові відзначати 10 грудня кожного року Всесвітній день прав людини.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-10-2011 16:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100