27.04.2024 23:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович зустрічається з пресою у 6 разів рідше, ніж Кучма

Президент Віктор Янукович зустрічається з представниками засобів масової інформації у шість разів рідше, ніж екс-президент Леонід Кучма.

Про це заявила колишня речниця Кучми Олена Громницька у коментарі Радіо «Свобода».

«У інформаційній сфері усе те, що зараз президент робить раз на півроку, в нас було раз на місяць», — сказала вона.

«Звичайно, що голова держави не може коментувати усе – це було б не правильно. Але з огляду на особливість нашої держави, на перехідний період, в якому ми дуже тривалий час існуємо, спілкування і взаємодія з журналістами має бути. Вона дає можливість бути зрозумілим. Цього робиться дуже мало», — вважає Громницька.

У свою чергу, керівник Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації Адміністрації президента Денис Іванеско сказав радіо, що дізнатися офіційну позицію глави держави можна не лише на прес-конференції.

Кожен громадянин має право звернутися з інформаційним запитом, а журналісти зустрічаються з главою держави не лише на підсумкових прес-конференціях, зауважив він.

«Президент України намагається бути якомога відкритішим для преси. Він регулярно спілкується з журналістами. Це відбувається як під час публічних заходів у Києві, так і під час його поїздок – організовуються підходи до преси», — сказав Іванеско.

«Прес-конференції також відбуваються регулярно. Це буде друга прес-конференція нинішнього року. Звичайно, Президент готується до спілкування з журналістами, оскільки, він знає, що деякі запитання будуть не з приємних. Тому він приділяє багато уваги підготовці до цього відповідального заходу», — зазначив Іванеско.

Як відомо, у середу, 21 грудня 2011 року, відбувається підсумкова прес-конференція президента Януковича.

За словами Іванеска, участь у ній цього разу візьмуть близько 300 журналістів, а решта громадян зможуть почути відповіді на їхні запитання у прямому ефірі Національної телекомпанії України («Перший національний»).

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-12-2011 12:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100