20.04.2024 13:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Щоб не змок Янукович. Над усім Києвом було безхмарне небо. За допомогою хімічних реактивів

Авіація Повітряних сил Збройних сил України, використовуючи сучасні екологічні технології, забезпечила бездощове небо над столицею України в День Перемоги, повідомляє прес-служба Міноброни.

Зазначимо, що за даними Гідрометцентру України, вранці 9 травня 2012 року в Києві передбачався короткочасний дощ. Дощова погода могла перешкодити урочистому відзначенню 67-ї річниці Великої Перемоги.

Враховуючи прогноз погоди від Гідрометцентру, міністр оборони Дмитро Саламатін віддав відповідним службам ЗС України необхідні розпорядження.

Вранці 9 травня військово-транспортний літак Ан-30 15-ї авіаційної транспортної бригади Повітряних сил ЗСУ злетів у небо і на певній відстані від Києва розсіяв у місцях скупчення хмар спеціальний метеореагент.

За висновком фахівців, цей метеореагент відповідає всім сучасним екологічним вимогам, повідомляє прес-служба Міноброни.

Раніше повідомлялося, що у зв'язку з урочистими заходами, в яких планується участь Президента України Віктора Януковича, на Майдані Незалежності в Києві посилено охорону.

Зокрема по периметру центральної площі столиці, включаючи проїжджу частину Хрещатика, встановлені металеві загородження, за якими перебувають співробітники міліції, які просять осіб, які проходять на Майдан, показати вміст сумок.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-05-2012 12:11 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100