19.04.2024 15:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тим, хто не боїться

Арештами Василя Гацька та Максима Панова влада красномовно дала зрозуміти: вона вважає нас баранами.

Мовляв, ці арешти – це такий електричний розряд. Для напрацювання рефлексу. Сюди, під Межигір'я, вам, тупому стаду, сунутись не можна.

Розчарую президента Януковича.

Я – людина.

І маю повне право прийти під паркан його резиденції і сказати, що наші дороги – гівно. А дружок президента, який керував «Укравтодором» – злодій. Тому що, разом з дружиною він краде мільйони на будівництві автошляхів.

Страх. О, саме цього вони хочуть домогтися арештами.

Бо, страх, на їхню думку – це основа порядку. А порядок, як вони вважають, це коли Папа сказав і всі послухалися. Хоча, насправді, це порядок для баранів.

Бо порядок для людей – це коли на дорогах немає ям, а чиновники не беруть хабарі.

Тому, в понеділок, 15 квітня 2013 року, о 9.30 я прийду під резиденцію «Межигір'я».

У мене буде саморобний плакатик. На ньому буде коротке гастрономічне питання російською: «Вы уху ели?». Воно буде адресоване президенту і його оточенню.

 

 

Закликаю бажаючих приєднатися і малювати свої питання на плакатах. Або озвучувати їх голосно. Адже акція буде оформлена і проведена згідно законодавства.

Зайвим буде переконувати вас відкласти на пару годин всі важливі справи в понеділок. Всі ж люди, всі розуміють, що крім їдла, людині потрібні трохи свободи та справедливості.

Ну і зрозуміло, що нас там можуть арештувати. Втім, вся людська історія – це боротьба людини зі своїм страхом.

Троллям, які розповідатимуть, що президент – теж людина і має право на спокійну працю і комфортабельний відпочинок, а тому, мовляв, пікетувати його резиденцію не можна, я просто лишу цю фоточку:

 

 

Дмитро Гнап, журналіст, громадський активіст

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-04-2013 9:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100