26.04.2024 21:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

МВС відкрило кримінальне провадження за плакат зі свастикою та логотипом ПР

У Чернігові міліція відкрила кримінальне провадження стосовно активіста, який вийшов з транспарантом із зображенням свастики та логотипом ПР під час акції «Вставай, Україно!».

«До чернігівського міського відділу звернулася людина щодо цього факту, і слідчим відділом чернігівського міського відділу за заявою громадянина попередньо відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.296 ККУ– „Хуліганство“. Проводяться слідчі дії», – повідомив  речник міліції Чернігівщини Сергій Бриль.

Заявника обурив саморобний транспарант зі зображенням осіб, схожих на чинного президента та прем'єр-міністра. А з назви відомої партії складено свастику.

Телеканал відзначє, що чоловік, який тримав плакат, ховав обличчя, проте всіляко намагався засвітити свій виріб перед об'єктивами камер. Робив він це навіть за спинами лідерів опозиції під час прес-конференції.

До відділів міліції на допити почали викликати активістів патріотичних молодіжних організацій через підозру у скоєнні хуліганських дій.

Як відомо, акція опозиції «Вставай, Україно!» відбулась у Чернігові 26 квітня. Згідно з даними міліція, акція пройшла без порушень громадського порядку.

ВО «Свобода» повідомляла, що «влада вживала всіляких заходів, аби завадити проведенню акції в Чернігові».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-05-2013 12:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100