28.03.2024 13:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Євромайдан: знайшли перший труп

Літній чоловік помер неподалік від Євромайдану у Києві – тіло загиблого знайшли на даху торгового центру «Глобус» поблизу готелю Україна.

Про це повідомляє ТСН.

Про те, що чоловік себе погано почуває, мітингувальників на Майдані Незалежності повідомили невідомі. Йому на допомогу кинулися жителі табору, які також викликали на місце події карету швидкої допомоги. Врятувати невідомого не вдалося. Як повідомив «5 канал», медики лише констатували смерть чоловіка.

За словами очевидців, на місці, де лежало тіло, є сліди крові, у чоловіка ймовірно була черепно-мозкова травма. Також люди, які знаходились неподалік загиблого, стверджують, що поряд з тілом стояв автомобіль, який рушив з місця як тільки до чоловіка підбігли мітингувальники.

У МВС підтверджують інформацію про смерть чоловіка.

«Сьогодні рано-вранці до столичної міліції надійшло повідомлення про те, що в районі оглядового майданчика поблизу готелю „Україна“ на сходах було виявлено тіло чоловіка», — сказано в повідомленні МВС.

«Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, констатувала смерть потерпілого, без видимих ознак насильницької смерті. Приблизний вік померлого 50-55 років», — додали у прес-службі.

На місці працює слідчо-оперативна група та судмедексперти.

Міліція просить допомоги очевидців у встановленні особи чоловіка. Всім, кому відома будь-яка інформація, прохання звертатися на телефон спецлінії «102» та (044) 271-97-31.

Як відомо, раніше опозиція висловлювала побоювання, що влада підкине на Євромайдан труп, а потім всіх розжене. Перед цим регіонал Володимир Олійник озвучив думку, що на Майдан можуть «підкинути» труп.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-12-2013 9:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100