24.04.2024 04:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Полковник Сергій Асавелюк, який командував розстрілом Небесної сотні, досі працює у МВС Авакова. 3 фото. Відео

Полковник міліції Сергій Асавелюк, причетний до розстрілу майданівців, був серед міліціонерів під готелем «Дніпро» після стрілянини на Хрещатику 31 березня 2014 року.

Про це повідомили журналісти, які були під готелем, коли там почалася примусова евакуація членів «Правого сектору».

«Полковник Асавелюк біля „Дніпра“. Все в нього добре, служить», — написав журналіст «Громадського ТБ» Сергій Грішин у Facebook.

 

 

Журналіст Святослав Цеголко також повідомив: «Майданівці вичислили серед міліції Асавелюка. Того самого, без шолому. Маску скинув на вимогу».

 

Натисніть, щоб збільшити

 

«Сказав, що його люди тут, щоб охороняти тих, в кого нема зброї. Якби не самооборона, могла б бути сутичка. Асавелюк поїхав на білому авто», — додав він.

 

«Чому стрілок Асавелюк керував спецпідрозділом біля „Дніпра“? Керівництво держави упевнене, що він – не кіллер? Чи слідство, про висновки якого ми ще не знаємо, його виправдало?», — поцікавився Цеголко.

 

Журналістка Анастасія Станко також написала у Твіттері: "Асавелюк керував вчора (31 березня) ментами, які виселяли «Правий сектор» з готелю «Дніпро».

 

 

 

«Пізніше Асавелюк з-під готелю „Дніпро“ поїхав на білому Amarokу в супроводі Анатолія Ведмедя (Жорнового – ред...), того самого, що крав машини в Яника (Януковича)», — додала вона.

Полковник Асавелюк керує відділом координації спецпризначення Управління бойової та спеціальної підготовки ГУ ВВ МВС.

Є відео, що підтверджує, що Асавелюк командував автоматниками та снайперами на Інститутській 20 лютого, коли було вбито сотні протестувальників з Євромайдану, яких назвали Небесною сотнею.

 

Натисніть, щоб збільшити

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-04-2014 22:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100