20.04.2024 06:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сотник Парасюк вимагає від Авакова і Ко написати заяви на звільнення

Сотник Майдану Володимир Парасюк обурений продажною владою та міліцію, а також пропонує написати заяву на звільнення міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. Відповідний заклик з’явився на його сторінці у Фейсбук.

На думку Володимира Парасюка міліція продовжує кришувати справи в Україні.

«Я ще раз переконався, що наша влада – це збіговисько продажних і низьких людей. На Майдані вся Україна боролась за очищення і за зміну системи, політики давали нам багато обіцянок, але бачимо, що наразі нічого не змінилось. Міліція в областях кришує тих, хто в районах, а ті, в свою чергу, дрібних злочинців, які обкрадають наше військо і простих людей», – написав він.

Окрім того на переконання В. Парасюка, Аваков призначає продажних міліціонерів, які стріляють людям в спину.

«Коли Аваков прийшов до влади, він розповідав на всю Україну, що очистить міліцію. Але окрім слів, мають бути ще й реальні дії. А їх чомусь не дуже видно. Де ваша чистка в кадрах? Пане Аваков, в мене склалось враження, що ви забули, що ми знаємо де ви сидите. Чи ви думаєте, що на Вас нема управи і ми Вас не заставимо піти геть?.. Ви призначаєте на сході України продажних міліціонерів, які стріляють нам в спину, які здають зброю бандитам. Якщо ви запитаєте, чи я Вас у цьому звинувачую, так, ви в цьому винні», – написав він.

Окрім того сотник пропонує Арсену Авакову і Ко написати заяви на звільнення, бо терпець у людей вже на межі.

«Вам мабуть на руку, щоб країна далі жила як на бочці з порохом. Маю до Вас пропозицію. Зайдіть до Махніцького і Наливайченка, сядьте за один стіл і всі дружно напишіть ЗАЯВУ на звільнення. Це буде найкраще, що зможете зробити для Українського народу, який так щиро «любите». Подумайте над цією пропозицією, бо терпець у людей вже на межі і не захистить вас «Беркут», якого мали звільнити», – написав Володимир Парасюк.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-05-2014 12:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100