29.03.2024 10:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Аваков погрожує арештувати мітингувальників з Майдану, що пікетують Держприкордонслужбу з вимогою відставки Литвина

 

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пригрозив «силовим розблокуванням та арештами» мітингувальникам, які пікетують Держприкордонслужбу з вимогою відставки Литвина.

Про це він заявив журналістам 12 червня 2014 року на брифінгу в Києві, який транслювало «Громадське ТБ».

«Ці люди, які вимагають активізації, повністю блокують держустанову, яка фактично проводить бойові дії», — підкреслив міністр.

«На даний момент на Сході країни в рамках АТО проходить спільна операція сил Збройних сил, Нацгвардії і прикордонників з ліквідації проривів кордону. По суті йде військовий марш. Всякий, хто забезпечує блокування штабу прикордонних військ є злочинець», — зазначив Аваков.

Міністр заявив, що йому «плювати, якщо ці люди стоять під прапорами», які йому «були раніше дорогі».

«Коли вони блокують держустанову, вони зраджують інтереси країни», — підкреслив Аваков.

На думку міністра, його «вказівки органам МВС були в четвер достатньо лояльними. Це триватиме дуже короткий проміжок часу».

«Якщо це буде продовжуватися, будь, хто буде в умовах військової по суті ситуації блокувати органи, які ведуть бої з ворогом, буде злочинцем», — попередив Аваков.

Міністр обіцяє «жорсткі заходи», якщо пікетники не схаменуться:

«Я даю короткий час, щоб ті, хто під емоціями прийшов і блокує штаб прикордонних сил, могли одуматися і пішли займатися своїми справами. В іншому разі МВС розблокує будівлю силовим чином, проведе арешти і звернеться до судів для відповідних санкцій», — пригрозив міністр.

Нагадаємо, що Арсен Аваков та Микола Литвин за інформацією Національного бюро розслідувань України 1 червня 2014 року таємно отримали від Путіна медаль «За возвращение Крыма».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-06-2014 19:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100