19.04.2024 20:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Активісти вимагали відставки начальника ГУ МВС Одещини Івана Катеринчука, через жорстоке побиття протестувальників

4 серпня 2014 року активісти за ініціативою Правого сектора пікетували будівлю облуправління МВС, вимагаючи відставки начальника ГУ МВС в Одеській області Івана Катеринчука та проведення люстрації правоохоронних органів.

Співробітники міліції попередньо встановили кордон з 50-60 осіб навпроти головного входу будівлі. Протестувальники вимагали вийти на діалог главу одеської міліції, а після — розгорнули величезний плакат з написом «Люстрація».

Катеринчук вийшов до активістів і запевнив, що прямого наказу на застосування сили ніхто не віддавав. За його словами, п'ять співробітників міліції, які били активіста, лежачого на землі, будуть звільнені. Прокуратура проведе слідство.

Нагадаємо, причиною пікету став учорашній силовий розгін мітингу проти виступу Ані Лорак в клубі «Ібіца». За свідченням очевидців, було задіяно сльозогінний газ. В результаті постраждали одинадцять осіб. Серед них – мирні жителі і журналісти.

 

 

 

Це не бійка з мусорами за часів Януковича, це фото того, як так добивали лежачих з числа тих, хто прийшов до нічного клубу «Ібіца» в Одесі висловити свій протест проти виступу Ані Лорак, яка зовсім нещодавно, вже коли Росія вбивала на сході наших хлопців, у Москві отримала декілька «нагород» від окупанта.

Гляньте який «грізний» «правий сектор» в шльопках та шортах прийшов учора в Ібіцу протестувати проти зрадницької позиції Кароліни Києк. Мусора ж в броніках, наколінниках, яких так не вистачає в зоні АТО

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-08-2014 20:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100