27.04.2024 00:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Журналістів Spilno.tv били друзі Вадима Тітушка під патронатом головмента Києва Олександра Терещука

Серед «тітушок», які побили журналістів каналу Spilno.tv 15 серпня 2014 року на Майдані Незалежності у Києві, є молодики, які минулого року побили журналістів Ольгу Сніцарчук і Влада Соделя за участі горезвісного Вадима Тітушка.

Про це 20 серпня на прес-конференції сказав постраждалий журналіст Spilno.tv Максим Прасолов, повідомляє «Телекритика».

«Тобто вони – корінні тітушки, засновники всього цього»,– зазначив журналіст.

Він продемонстрував фото- і відеодокази того, що у них під час нападу була холодна зброя.

Крім того, за словами Прасолова, серед нападників були помічені і представники загону самооборони Майдану «Нарнія» – їх впізнали у сюжеті «5 каналу» кількамісячної давності про тренування патріотично налаштованої молоді на базі управління спорту КМДА.

За даними адвоката Анатолія Башловки, в нападі також брали участь перевдягнені представники правоохоронних органів, а також учасники мітингів партії регіонів. Одного з перевдягнених правоохоронців вже ідентифіковано.
Башловка додав, що за його інформацією, кримінальне провадження з цієї справи досі не відкрито.

Крім того, журналісти звинуватили в інциденті столичну міліцію і особисто її голову Олександра Терещука, які не змогли запобігти сутичці.

15 серпня журналістів Spilno.tv, які знімали демонтаж сцени на Майдані Незалежності, побили невідомі, серед яких були молодики у чорних футболках із надписами «Нарнія». Був також знищений прес-центр «Спільно» на Майдані.

Як мінімум двом з журналістів знадобилась медична допомога, одного з телевізійників набрала «швидка».

Відзначається, що міліція не перешкоджала побиттю журналістів.

Як відомо, весною минулого року група молодиків, найбільш одіозного з яких звали Вадим Тітушко, напали на журналістів у Києві. Після цього інциденту хлопців спортивної статури, які за гроші нападають на людей, називають тітушками.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-08-2014 20:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100