19.04.2024 06:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Авакова не побачили криміналу у побитті ментами учасника акції зі спилювання паркану Порошенка. Відео

Солдат полку караульно-патронатної служби Нацгвардії України, який вдарив коліном в обличчя учасника акції зі спилювання паркану біля адміністрації президента Порошенка минулої п'ятниці, отримав 5 нарядів позачергово.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на прес-конференції у Києві.

«Під час випадку зі спилювання забору стався інцидент. Співробітник встановлений — це 20-річний солдат полку караульно-патронатної служби Нацгвардії. Він був опитаний, чому він дозволив собі таку дію щодо учасника акції. Він розповів, що той погрожував йому розправою, і тоді він не витримав та вдарив його коліном», — розповів байку він.

Геращенко повідомив, що солдат є строковиком, який служить вже півроку.

Ухвалено рішення не звільняти його з Нацгвардії, оскільки це було б більше не покаранням, а заохоченням, і тому «йому дали 5 нарядів поза чергою, провели роз'яснювальну бесіду про неприпустимість таких дій».

При цьому Геращенко підкреслив, що жодного кримінального складу злочину в події він не бачить.

Як відомо, 14 листопада 2014 року біля стін адміністрації президента України в Києві кілька десятків молодих людей в медичних масках спробували спиляти незаконно встановленний диктатором Порошенко паркан.

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-11-2014 20:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100