20.04.2024 08:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Запис розмови рашистів ДНР про катування полоненого українського військового. Аудіо

Фотографія, зроблена 16 лютого 2015, в Донецькому аеропорту. Це тіла розстріляних українських солдат. І у них зв'язані руки.

З'явився ще один доказ військових злочинів бойовиків «ДНР», які катують та вбивають полонених українських військових, повідомляє sprotiv.org.

Журналіст телеканалу «1+1» Андрій Цаплієнко опублікував у Фейсбук запис телефонної розмови «чиновників» «ДНР», в якому високопоставлені сепаратисти вирішують, як приховати сліди тортур

«Заступник голови комісії „ДНР“ по справах військовополонених» Лілія Родіонова зателефонувала «в. о. міністра внутрішніх справ» Олексію Дикому. Вона повідомила, що в Докучаєвську є «тіло українського ЗСУшника», а на ньому залишилися сліди від тортур.

Родіонова сказала, що бойовики вже викликали дружину вбитого солдата для впізнання тіла і запитала, що робити зі слідами тортур. «Заступник по справах полонених» попередила, що на українській території зроблять судмедекспертизу і виявлять, що бойовики знущалися над солдатом. На це Олексій Дикий порадив не віддавати дружині тіло вбитого.

«Що це, фантазії Оруелла чи Олдоса Хакслі? Ні, просто реалії „ДНР“. Офіційні „уповноважені“ щодо обміну полоненими і загиблими потрібні для того, щоб вчасно приховати факти катувань і тортур. Я думаю, що цим людям вже зараз варто пошукати собі хорошого адвоката. В Гаазі», — підписав відео Андрій Цаплієнко.

Журналіст нагадав слова Лілії Радіонової, які вона виголосила у березні цього року: «Ми не обмінюємо тіла, намагаємося привчити українську сторону: міняти загиблих блюзнірство, їх потрібно просто передавати».

Суки...Надеюсь, доказательства зверств днровцев попадут в руки международного трибунала.Официальные «уполномоченные» по обмену пленными и погибшими, видимо, нужны для того, чтобы вовремя скрыть факты пыток. Я думаю, что этим людям уже сейчас стоит подыскать себе хорошего адвоката. В Гааге.

Posted by Andriy Tsaplienko on 27 квітня 2015 р.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-04-2015 9:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100