20.04.2024 17:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У військоматах на Тернопільщині роздають повістки в АТО активістам, які неугодні режиму Порошенко. Документ

Керівник тернопільського ВО “Автомайдан” Ігор Василів оприлюднив шокуючий документ у соціальній мережі, повідомляє sprotiv.org.

Активіст пише: "Сьогодні побачив повістку виписану нашому автомайданівцю Івану Селедцю з Кременця. На перший погляд, нічого не звичного, якби не знав його особисто. Такого маразму я ще не бачив, я розумію, що повістки – це зараз зброя проти активних людей, але почекайте подивіться на фото, хто це виписував? Мені дуже цікаво, а Вам мої друзі поясню:
1.Іван -підприємець, активіст ВО,,Автомайдан” і голова Кременецького районного осередку, має відношення до Офіцерського корпусу і неодноразово допомагав у визволенні наших полонених, та пошуком загиблих земляків. Це я до того, що в армію він іти не боїться це точно.
2.Місце роботи ГО, ,Народна рада”- це що означає? (Я думаю, що той хто виписував цю повістку просто отримав наказ вручити повістки всім членам ГО,,Народна Рада”)
3.Саме головне! Іван Селедець-громадянин Молдови!!! Я просто від цього в шоці, ви розумієте, що з таким успіхом можна виписати повістку, наприклад Саакашвілі, він також переживає за Україну і ненавидить Путіна. Хто пояснить, що відбувається, приїхати по цій повістці нам всім? Дуже вже хочеться побачити цього писаку)))”.

Нагадаємо, що лише громадяни України за законом можуть бути призвані на військову службу.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-05-2015 20:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100