20.04.2024 05:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ФСБ задоволено мовчить. А українці ???

Минуло рівно 16 місяців, як в Києві на вул.Інститутській на очах всього світу «правоохоронці» розстрілювали хлопців Небесної Сотні. Вбивці, познімавши беркутівські шеврони, перейшли під опіку Авакова. Ніхто не покараний.

Минуло рівно 15 місяців, як «соколи» Авакова вбили Олександра Музичка. Ніхто не покараний.

Минуло 7 місяців, як вбили закутого в кайданки Сергія Костакова. Вбивць досі не знайдено.

Проте, минуло лише 2 місяці, як вбили промосковського виродка Бузину і вже готова сфальшована справа під опікою Авакова з участю організованої групи слідчих, прокурора та судді. І проти кого?

Одразу вбивцями оголосили молодих українських патріотів Андрія Медведька та Дениса Поліщука, учасників бойових дій на російсько-українському фронті. Їхній друг — Орест Квач — загинув геройською смертю у липні 2014, воюючи в батальйоні «Айдар», похований в м.Заліщики на Тернопіллі.

Я бачив цих бравих хлопців 14-ї сотні під проводом сотника Євгена Карася взимку 2013-14 на Майдані, як вони відбивали атаки беркутівців, як виловлювали захарченкових провокаторів і як тримали оборону Майдану.

На прикладі таких воїнів нам треба виховувати молоде покоління!!!

А не «справи» шити проти них!

Україноненависник Аваков цим підлим та цинічним поступком остаточно засвітився, як ворожий резидент на чолі українського міністерства і не тільки зриває цим мобілізацію на фронт, а й намагається похоронити всі здобутки Майдану, методично реалізовуючи помсту за образу «беркута».

Захарченко виконує особливі завдання в Криму, Аваков — в Києві.

ФСБ задоволено мовчить.

А українці ???

Павло Дронь, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-08-2015 7:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100