28.03.2024 13:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Глава департаменту нацполіції Ілля Ківа закликав вбивати гомосексуалістів. Фото

Kiva-Ilya1

Начальник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Ківа вважає, що гомосексуалісти мають бути «скарані на смерть».

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, прокоментувавши події, що відбулися у Львові 19 березня 2016 року, повідомляє sprotiv.org.

«ЛЬВІВ! БІБЛІЯ, ЛЕВІТ, Вірш 20, глава 13. Якщо хтось ляже з чоловіком, як із жінкою, то обидвоє вчинили мерзоту; нехай будуть скарані на смерть; кров їхня на них. P. S. Читайте Біблію, вірте ГОСПОДУ!», — заявив Ківа.

16 березня Львівська міська рада заявила, що вважає недоцільним проведення в місті пішого ЛГБТ-квесту, який на 19 березня анонсували організатори «Фестивалю рівності». Львівський окружний адмінсуд заборонив його проведення.

Представники співтовариства вирішили провести свою конференцію у готелі «Дністер». Пізніше біля цього готелю зібралися чоловіки у балаклавах, потім через повідомлення про мінування готелю учасники запланованого заходу були евакуйовані на автобусах правоохоронців. При виїзді від готелю невідомі в балаклавах закидали камінням і петардами автобуси, в яких перебували учасники і організатори фестивалю. Ніхто з них не постраждав.

За даними правоохоронців, поліція не затримувала людей, які кидали каміння в автобуси, обмежившися профілактичними бесідами.

В українському представництві міжнародної правозахисної організації Amnesty International зазначили, що заяви влади щодо ЛГБТ заохочують праворадикалів до насильницьких дій проти представників спільноти.

Примітно, що, написавши «Вірш 20, глава 13», гомофоб Ківа помилився, так як цей уривок говорить: «Священик огляне його, і якщо воно виявиться нижче шкіри, і волосся її перемінилося на біле, то священик визнає його за нечистого, болячка прокази, вона розцвіла на нариві». Цитата ж, наведена головою наркополіції, відноситься до віршу 13, глави 20.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-03-2016 17:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100