20.04.2024 05:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Порошенко втрачає відчуття реальності, — #Найєм поставив попередній діагноз. Подробиці

Poroshenko-ru1

 

Народний депутат від БПП Мустафа Найєм здивований заявою Петра Порошенка про те, що недавня редакційна стаття в The New York Times — це елемент гібридної війни проти України, як сказав Порошенко.

Про це повідомляє sprotiv.org.

В тій статті Україну назвали «корумпованим болотом» і закликали президента та парламент рішуче взятися за реформи.

«Слід зазначити, що згадана стаття — це не авторський і не рекламний матеріал. Більш того, тексти, що публікуються в цій рубриці, хоч і пишуться одним автором, редагуються колективом з понад півтора десятка редакторів. Образно кажучи, це концентровано виражена точка зору редакції. Нехтувати громадською думкою одного з найвпливовіших видань в світі як мінімум нерозумно. Подібні висловлювання навряд чи приведуть до поліпшення комунікації із західним світом», — написав Найєм на своїй сторінці в Facebook.

На думку депутата, останній раз подібні звинувачення на адресу авторитетних західних ЗМІ дозволяв собі тільки Віктор Янукович. А до цього — Леонід Кучма. «Це не порівняння — порівнювати цих трьох президентів, тим більше, їх медійну і публічну комунікацію — було б некоректно. Тим часом подібні провали в комунікації — це симптом втрати відчуття реальності, яким грішили всі попередні президенти України», — зазначив Найєм.

Нагадаємо, 2 квітня 2016 року, президент Петро Порошенко прокоментував редакційну статтю New York Times під час прес-конференції в ході візиту в США. Він заявив, що проти України ведеться гібридна війна, в тому числі шляхом поширення інформації, яка дискредитує Україну.

Коментуючи повідомлення ЗМІ про корупцію в Україні та про те, що звільнений днями генпрокурор Віктор Шокін під час свого перебування на посаді став символом української корупції, Порошенко заявив: «Мені відома ця стаття». «Хотів би чітко прокоментувати: на сьогоднішній день проти України проводиться гібридна війна, в тому числі — через механізми поширення інформації, які дискредитують українську державу», — заявив президент.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-04-2016 20:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100