20.04.2024 03:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«На всіх болт забив», — нардеп Олег Барна обізвав Арсена Авакова міністерським мажором та шантажистом

avakov-poroshenko-kaznokrad1

Народний депутат з Тернопільщини Олег Барна (БПП – «Солідарність») просить не збільшувати фінансування міністерству внутрішніх справ через те, що його міністр Арсен Аваков «зажерся». Про це повідомляє sprotiv.org.

Цього нардепа обурив той факт, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не ходить на засідання комітету протидії корупції.

– Реформування міліції звелося лишень до реформування ДАІ в патрульну поліцію, ліквідувавши відділи по боротьбі із організованою злочинністю (УБОЗи). І як результаті – різке зростання злочинності. Враховуючи те, що Аваков давно не ходить на засідання профільних комітетів, ігноруючи депутатів, перетворився в так званого міністерського мажора, який на всіх болт забив, прикриваючись квотою Яценюка та шантажем «Народного фронту», то сподівання народу на поліцейський захист є марним, – заявив Олег Барна.

На думку Барни, іншим силовим структурам, керівники котрих є адекватними, потрібно взяти на себе відповідальність за захист народу і держави від організованої злочинності та бандтизму. Що цікаво, комітет підтримав пропозицію Барни.

Також Олег Барна закликав своїх колег не погоджуватися на збільшення видатків на МВС.

– Гадаю, що збільшення видатків на реформування МВС (поліції) є недоречним, бо ефективніше і справедливіше було б ці додаткові кошти (різниця збільшення) додатково надати для ЗСУ. Деякі депутати заявляють про реформу поліції тупо дивлячись тільки на патрульних. Мабуть, в провулку за гаманець чи годинник не били цих депутатів, але скоро будуть, бо злочинність зростає в геометричній прогресії, а розкриття злочинів падає. Патрульні виконують менше функцій, аніж колишні ДАІвці? Але повний розвал районних структур (оперативників, дільничих, слідчих тощо), які саме і боролися зі злочинністю, нам гарантує велику вдячність від криміналітету та злочинців, – зауважив Барна.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-09-2016 18:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100