25.04.2024 00:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зрадник Вишинський відмовився від українського громадянства і попросив путіна тягнути мазу за нього

 

Головний редактор «РИА Новости Украина» Кирило Вишинський під час засідання суду у його справі заявив, що виходить з українського громадянства і звернувся до президента РФ Володимира Путіна за захистом.

Про це розповідає «Громадське» з Апеляційного суду в Херсоні.

«Я звертаюся до президента Порошенка, якого знаю особисто і з яким ми зробили кілька добрих справ. Я заявляю про вихід з українського громадянства, з цієї хвилини вважаю себе лише громадянином РФ. Я звертаюся до президента Путіна з проханням про надання мені правового захисту та вжиття заходів щодо мого звільнення», — заявив Вишинський.

При цьому ТАСС пише, що Вишинський шкодує про вихід з українського громадянства. «Я завжди гордо показував паспорт України, але у мене немає іншого виходу», — цитує його агентство.

Крім того, йдеться в повідомленні, Вишинський попросив передати цю свою заяву до адміністрації українського президента.

Керівнику «РИА Новости Украина» оголосили про підозру у державній зраді. Сам Вишинський не визнає оголошену йому підозру і розцінює затримання як провокацію.

У справі про державну зраду Кирила Вишинського, викликали на допит 47 осіб.

17 травня Херсонський міський суд арештував Вишинського на 2 місяці. Захист подав апеляцію, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-06-2018 21:22 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100