19.03.2024 10:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гвалтівник Іванісов, обраний нардепом за підтримки Зеленського, відмовився скласти мандат. 2 відео

Після скандалу з приховуванням судимості за зґвалтування та неправдивою інформацією щодо вищої освіти Роман Іванісов більше не член фракції та партії «Слуга нороду». Однак досі – чинний народний депутат, обраний за підтримки Зеленського, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

У Верховній Раді Іванісов не з'являвся понад місяць і 14 січня вперше після скандалу прийшов до сесійної зали, але спілкування з журналістами уникав. Радіо Свобода все ж таки вдалося поговорити з Іванісовим та запитати, зокрема, чи не планує він складати мандат.

 

«Він має право залишатись депутатом» – Арахамія розповів, чому судимий за зґвалтування Іванісов не складає мандат, йдеться у сюжеті на Радіо Свобода.

Народний депутат Роман Іванісов має погашену судимість за групове зґвалтування неповнолітньої. Це підтвердив генеральний прокурор Руслан Рябошапка, після чого Іванісова виключили з парламентської фракції «Слуга народу». У фракції кажуть, що не знали про цей факт з біографії Іванісова, коли брали його до своєї команди.

Однак, коли про судимість Іванісова стало відомо, Давид Арахамія заявив, що фракція зробить усе, аби Іванісов склав мандат народного депутата.​

Зеленський заявив, що вимусить гвалтівника скласти мандат. Але як завжди цинічно збрехав.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-01-2020 12:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100