27.04.2024 21:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Гладчук вимагає від Зеленського віддати наказ деблокувати захисників Маріуполя

 

У 2014 році і потім ця зелена гнида піарилася на трагедії Іловайська. «Чому ніхто не сидить за Іловайськ і Дебальцеве?», — кричав, читаючи заготовленні питання з папірця, у бік Порошенка на стадіоні Зеленський.
Але у 2014 році, як свідчать незаангажовані журналістські розслідування, наказ атакувати добробатам без підготовки та узгодження з Верховним Головнокомандувачем Порошенко віддав голова Дніпропетровської ОДА Коломойський. Спільник Зеленського, який у 2019 році спільно з спецслужбами росії допоміг блазню обратися президентом України.
У 2022 році наша Україна вмивається кров'ю, тому що Зеленський та його команда свідомо ігнорували данні розвідок США та країн НАТО про вторгнення країни-агресора.
Ze-команді треба було не приховувати інформацію від громадян про маштабний напад росії та брехати про шашлики на 9 травня, а завчасно евакуювати дітей і жінок і людей похилого віку, провести мобілізацію!
Я у своєму фейсбуці вимагав провести мобілізацію резервістів та побудувати укріплення на кордоні ще задовго до 24 лютого. Про це з трибуни парламенту говорили і народні депутати від Європейської Солідарності Петра Порошенка, вимагаючи, зокрема, суттєвого збільшення фінансування ЗСУ.
«Проєбали» — так відповів на питання Арєстович, «чому не підготували Херсон, Нову Каховку? Чому не замінували мости, чому не підірвали?»
А Київщину і Харківщину теж проєбали, чи Ze-команда просто принципово не давала наказу мінувати кордони, знаючи про вторгнення з території Білорусі?
Навіть у день вторгнення Ze-депутатка Ольга Василевська-Смаглюк писала: «Будь ласка, люди, залишайтесь вдома. Це найбезпечніше місце. Війська РФ гатять лише по інфраструктурних об'єктах. Цивільне населення не є їх ціллю...»
96 округ — округ цієї депутатки від Zе-команди. До складу входять міста Буча і Славутич, а також Бородянський, Вишгородський, Іванківський і Поліський райони. Про руйнування та геноцид у Бородянці, Бучі та Ірпіні зараз говорить весь світ!
Сьогодні вже 78 днів пекла для захисників Маріуполя. Тим часом у медіа вдосталь повідомлення про постачання танків та гармат в Україну. Але Володимир Зеленський заявив, що розблокування Маріуполя військовим шляхом наразі неможливе через «брак важкого озброєння».
«Нас держат за лохов» ©, — дивіться скріншот.
Навіщо ця брехня?
Хто відповість за цю братську могилу з іще живими мерцями на Азовсталі? Єрмак, що у 2020 році хвалився в «Українській правді» розмінуваннями шляхів для російських танків?
Піздаболи-брехунці Подоляк чи Арєстович?
Що значить «проєбали» Маріуполь?

Ze! Віддай наказ звільнити захисників Маріуполя, допоможи героям України чи будь ти проклят.

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-05-2022 9:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100