28.04.2024 21:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зеленський? Ніколи знову! Розслідування

А тим часом придворна УПячка виродила ще один матеріал на тему здачі Півдня з генералом Соколовим відповідальним в той час за цей напрям.

Журналістка зі списку «Миротворця» Соня Лукашова старанно намагалась «спростувати фейк про розмінування мостів», але по ходу виплило таке, що по здачі Півдня тут історія не про «розмінування мостів», а про тупо оголення стратегічного напрямку.
Те, що, за словами генерала Соколова, мали обороняти 4 бригади, обороняла всього 1 (одна) бригада, плюс 1 (один) окремий батальон морської піхоти.
Та й та 1 бригада перебувала за 80 км(!) від оборонних позицій, які мала зайняти у разі вторгнення, а саме на Олешківському полігоні. Там вона проходила злагодження замість зайняття і будівництва оборонних рубежів.
А зайняти оборонні лінії вона мала ті, яких ... не існувало. Пару окопчиків викопали в посадках, каже генерал, бо земля належала фермерам і без введення воєнного стану військові відчужувати її не мали права.
В результаті 24 лютого 59 бригада висунулася назустріч ворогу з полігону в Олешках, але до оборонних позицій на перешийку (яких не існувало) їй по карті було далі ніж військам ворога. Чо нє смєйотєсь? Смєшно же! Хоть поржом!
«Мости були заміновані» і «нічого не розміновувалось», але стратегічний генічеський міст вимушений був підривати матрос Віталій Скакун ціною власного життя. Бо цей міст замінований не був. Тому Віталій Скакун вивів пікап з вибухівкою на «замінований» міст і намагався його підірвати вибухівкою на самому полотні. Але «противник уже впливав», прямо як на того морпіха Сестриваковського з поперднього інтерв'ю УПячки, який 10 хв бігав між розривів і свій міст підірвати не зміг. Тому ніхто не винний.
Наймерзенніше: героїчною самопожертвою матроса захисники «прой*ба півдня» намагаються витерти обісрані сраки керівників.
При цьому в інтерв'ю старанно обійшли увагою питання: а хто ж мав віддати команду підірвати мости заздалегідь? Генерал Соколов якось вскольз сказав, що «мости треба підривати до підходу противника, а не коли він вже біля них», і ми з цим абсолютно згодні. Так а хто ж умовах мирного часу мав віддати таку команду? Тішина. Мабуть Зінка.
Тим більше ми знаємо з інших численних інтерв'ю, що вже мінімум за добу наша розвідка, наш героїчний розвідник і наш Зеленський вже все знали про плани ворога, а з жінкою у ліжку Вова взагалі проснувся з фразою «почалось». Але чомусь не наказали підірвати мости.
Тобто що ми маємо.
Зеленський за тиждень до вторгнення їздить з камерами біля Криму, влаштовує «навчання» і всіляко бреше, що «все під контролем». В реальності, перешийок не обороняє ніхто. Один лише батальон морської піхоти, проти якого діє 30 тисяч російських військових. В 100 разів більше. Тобто з нашої сторони для військ ворога створили необхідні умови.
10 мостів заміновано не було. Команди на підрив заздалегідь віддано не було. А один міст, який був замінований, морпіх Сестриваковський підірвати «не зміг», бо за словами генерала Соколова «команду на підрив треба давати раніше».
«Нічого не розміновувалось, хіхі-хаха» це справедливо лише про ОДИН з 10 мостів. А ще про тоненьку мінну лінію в полях. Але вона була всім відома в тому числі ворогу, бо була помічена табличками «міни». Ну це щоб ніхто з місцевих мешканців випадково не наступов. Тобто і ніяких мінних полів теж не було.
Дана ситуація на Півдні як дві краплі схожа з ситуацією на Півночі. За пару тижнів до вторгнення з Півночі, про яке всі знали, угрупування військ не створено, напрям штучно оголений. 23 окремий танковий батальйон (вч А0229) у с. Великий Кобилин Овруцького району Житомирської області взагалі ліквідований одразу після приходу Зеленського в 2019 році.
4-та бригада оперативного призначення НГУ, яка створена прикривати напрям на Гостомель за 3 тижні до вторгнення (і через тиждень після отримання Зеленським даних глави ЦРУ про підготовку російського десанту на Гостомель) знята з Гостомеля і, за словами командира бригади полковника Артема Іллюхіна, перекинута на Широкий лан, потім в ООС, так в переїздах війну і зустріла.
Вся артилерія наявна в Києві прибрана з Києва і виведена на Схід, за свідченням не «свідків розмінованого чонгара», а начальника артилерії і ракетних військ генерал-майора Андрія Маліновського.
Насправді, ми бачимо ось що.
Розвідка (Буданов) і Зеленський (від глави ЦРУ Бернса) отримали повні і точні розвідувальні дані про підготовку повномасштабного вторгнення ворога. В цих даних були всі напрями вторгнення: Схід, з півночі на Харків, з Криму на Херсон і Маріуполь, з Білорусі на Київ і морський десант на Одесу. А от генерали, які потім безпосередньо відбивають напад на цих напрямах до цього нападу не готові (за виключенням зони ООС). Заходів для відбиття нападу на цих напрямах не проведено.
Тобто Зелень, з Єрмаком, Даніловим і Будановим отримані розвідувальні дані від Генштабу приховали. Вони довідались про напад з 5 боків, а Генштабу повідомили про 1 напрям. ЗСУ зібрали всі війська в зоні ООС і мало не опинилися в найбільшому оточенні у світі.
А потім всім сказали, що до вторгнення «готувалися».
Версію цим дивним діям дав розвідник Роман Червінський за 3 місяці до вторгнення. У справі злочинного порятунку вагнерівців Лукашенко і путін отримали убойний компромат на Зеленського. Маючи цей компромат, вони могли отримати змогу смикати за ниточки першу особу нашої держави.
— «Одна людина може нас всіх занапастити». — підсумував тоді Роман.

За це і сидить.

Джерело:
https://www.facebook.com/johnsmith4enko/posts/pfbid0MDhmug7KUuRapudftviFFd11bftLKm91sfJMqVV4e7FMaYApEVacaqwpXz7W4XcVl

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-09-2023 16:47 | Кількість переглядів 1233468 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100