28.03.2024 19:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#COVID-19 Гладчук: Хочу врятувати мільйон українців від смерті

ХОЧУ ВРЯТУВАТИ МІЛЬЙОН УКРАЇНЦІВ ВІД СМЕРТІ!

У питанні поширення та наслідків коронавірусної інфекції я є песимістом.
Я першим в Україні заявив про необхідність карантину ще 10 лютого 2020 року у своєму дописі у фейсбук та публікації на Спротиві «Коронавірус страшніше грипу. Санітарно-карантинні заходи мають бути обов’язковими»:

Коронавірус страшніше грипу. Санітарно-карантинні заходи мають бути обов’язковими


Цьому сприяли свого часу отримана медична освіта з червоним дипломом та п'ятірка у дуже строгої викладачки з епідеміології, самоосвіта та робота з інформацією редактором часопису sprotiv.org.
У народі кажуть, що песиміст — це добре інформований оптиміст. Щоб стати оптимістом, я передусім намагаюся захистити від смерті своїх рідних та друзів.
Я зробив собі на пам'ять скриншот, як ще 23 січня 2020 року через вайбер я відмовляв родичку від поїздки у Китай, надіславши їй кучу тоді ще непопулярних даних про цю пошесть XXI століття.
Я знаю що і як робити, готувався до найгіршого сценарію, тому раджу друзям перечитати публікації у рубриці «медицина», вони містять корисні рекомендації як вберегтися та не захворіти: https://sprotiv.org/category/medicina

ЧОМУ МІЛЬЙОН?

При заражені 70% і летальності 5% кількість померлих в Україні становитиме 1.5 млн. осіб, пише у своєму дослідженні про стратегії боротьби з епідемією для України Олександр Іванов.

Коронавірус: стратегії боротьби з епідемією для УкраїниТепер, коли принаймні більшість притомних людей зрозуміла...

Posted by Oleksandr Ivanov on Friday, March 20, 2020

Я є прихильником його останнього радикального сценарію зупинення поширення коронавірусу в Україні з деякими зауваженнями. Тому вважаю, що уряду Шмигаля треба припинити маструбувати на проблему та НЕГАЙНО вводити режим надзвичайної ситуації ПО ВСІЙ Україні.

Уряду Шмигаля треба НЕГАЙНО вводити режим надзвичайної ситуації ПО ВСІЙ Україні.Частинами — це не працює. В Італії ми...

Posted by Vadym Gladchuk on Friday, March 20, 2020

Частинами по областям — це не працює. В Італії ми це побачили.

COVID-19 ... Italia. Хроніка пандемії


Вони не змогли стримати зараження.
Люди бігли з Мілану до родичів і розносили вірус.
Лише повний та абсолютний карантин врятує життя мільйонів громадян, а нашу розвалену медичну систему від колапсу.

Іронія долі, чума ХХІ століття найбільше вразила країну, де винайшли карантин! Італійське quarantena, від італійського ж quaranta giorni — сорок діб. Але італійці забули свою трагічну історію під час епідемій чуми та легковажно віднеслися до карантину.

Я знаю, що українці завжди виявлялися мудрішими!

Тому слід виходити на вулиці тільки у разі крайньої необхідності, одягнувши маску або респіратор класом не нижче N95 або FFP2, одноразові рукавички та окуляри, які захистять слизову ока.
https://sprotiv.org/70765

Головним завданням МОЗ має стати забезпечення максимального тестування з пошуком уражених та їх повна ізоляція щонайменше на 21 день.

Вірус по оселям не ходить. Заразитися можна тільки порушивши правила карантину, або через тих близьких вам людей, хто підступно порушив ці правила.
Необхідна умова зараження — це контакти на відстані до 2 м між людьми та незахищені контакти з поверхнями, де вірус зберігається 3 доби (!):
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2004973

Правила карантину забороняють ці контакти.

За моїми попередніми оцінками ми зможемо знизити смертність на 90%, при інфікуванні ~70% населення, якщо карантинні правила будуть дуже суворо виконуватися!

Загальнонаціональний карантин з деякими послабленнями протиепідемічного режиму, має тривати не місяць, а до того часу поки ми не вилікуємо останнього хворого та не фіксуватимуться нові випадки захворювань щонайменше 30 діб.

ЗВІДКИ ВЗЯЛАСЯ ЦЯ ЗАРАЗА?

Я маю кілька версій появи коронавірусу SARS-COV-2.
Основною — є моя впевненість, що виникненню цього типу коронавірусу сприяли зміни клімату та забруднення довкілля. Вони ведуть до мутацій. Організми мусять адаптуватися до змін навколишнього середовища. Але в інтернеті є публікації про секретну лабораторію у Китаї з пробірок якої на волю вирвався цей смертельний джин. Люди інколи зловживають алкоголем та наркотиками, тому ця версія теж має право на існування.

ЧИ БУДЕ ВАКЦИНА?

Я не певен, що буде швидко винайдена вакцина від COVID-19. У світі досліджено та виявлено кілька десятків коронавірусів. Я не чув, що є вакцини від них. Але може хтось знає більше.

Зауважу, що були публікації вчених з Гонконгу про начебто повторне зараження коронавірусом. Але дослідження РНК показали, що то просто новий штам. Отже є вірогідність мутацій, а це може знизити ефективність навіть вже винайденої вакцини у 2-3 рази.

ЗАГРОЗА ДЛЯ ВСІХ

У Південній Кореї набагато частіше вірус зустрічається у молоді. Найбільша відмінність у віковій групі 20-29 років: в Південній Кореї – частка 29,9%, а в Італії – 3,7%.
Різниця величезна, хоча на час аналізу в Південній Кореї та Італії число інфікувань не дуже відрізнялося. (8036 в Італії та 7134 в Південній Кореї).
Діти теж можуть важко хворіти на COVID-19 – ВООЗ
https://life.pravda.com.ua/health/2020/03/18/240273/
Тому прошу батьків, дбайте про життя своїх дітей, лишаючи їх вдома.
До того ж ваші чада, можуть заразити вас, повернувшись з гульок з коронавірусом на їх одязі, якого ви будете торкатися.

БЕЗ ПАНІКИ! КОРОНАВІРУС БУВ ЩЕ У СІЧНІ В УКРАЇНІ?

Епідемія в Україні почалася не сьогодні?
Подивіться цей випуск ТСН.19:30 за 13 січня 2020 року про епідемію вірусної пневмонії:

Журналісти у сюжеті вказують на троє померлих та скарги пацієнтів, схожі з симптомами коронавірусної пневмонії.

СМІХ ЛІКУЄ

Є дослідження, що сміх лікує не лише депресію та зневіру. Тому поділюся з вами останнім жартом порохоботів у соцмережі. Кажуть, Зеленський забезпечив віддалену діагностику COVID19. Надсилайте свої кал та сечу на адресу: Киів, вул. Банкова 11.

АПАРАТИ ЕКСТРАКОРПОРАЛЬНОЇ МЕМБРАННОЇ ОКСИГЕНАЦІЇ, А НЕ З ШТУЧНОЇ ВЕНТИЛЯЦІЇ ЛЕГЕНЬ

Я вклоняють тим меценатам, які у цей буремний час дають свої великі гроші, щоб врятувати співвітчизників.
Пишуть, що Марина разом з Фонд Порошенка передала апарати штучної вентиляції легень у Київську міську клінічну лікарню швидкої допомоги.
Знаю, що благодійників завжди хвилює ефективність використання їх коштів. Тому рекомендую їх витрачати все ж на апарати для екстракорпоральної мембранної оксигенації.

Досвідчені лікарі у світі говорять, що за коронавірусної пневмонії у хворого «згорають легені». Тому я думаю при лікуванні слід мінімізувати навантаження на вже і так вражені легені. Чому не сприяє традиційний метод штучної вентиляції легень.

Екстракорпоральна мембранна оксигенація (ЕКМО) — це новий сучасний метод, що гарантує постійне підтримання параметрів газообміну (достатнє надходження кисню та видалення вуглекислого газу) з можливістю зниження пікового тиску вдиху, дихального об’єму, частоти дихань, фракції кисню в дихальній суміші.
Екстракорпоральна мембранна оксигенація  буквально заміщує функцію легень, на відміну від штучної вентиляції легень, та зменшує або навіть повністю нівелює її негативний вплив на легеневу тканину.
https://eurecamed.com.ua/services/ecmo

Хочу звернути увагу читачів, що вірус PITIN-2014 вже 6 років регулярно забирає життя найкращих синів та доньок України. Цей вірус самий скажений! Про це всім слід не забувати навіть при цій світовій пандемії.

Робіть репост, якщо ви залишаєтеся дома та не порушуєте карантин.

Україна переможе!

Вірю. Знаю. Зможемо!

#Язалишаюсявдома #StayHome #coronavirus

 

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-03-2020 10:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100