30.04.2024 21:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Звільнено з-під варти учасницю акції протесту, що виламала двері у обладміністрації у Хмельницькому

dveri Hmeln1У Хмельницькому 19 листопада 2010 року ввечері звільнено з-під варти затриману учасницю акції протесту проти Податкового кодексу.

Про це кореспонденту УНІАН повідомив начальник відділу зв’язків з громадськістю Управління МВС в області Віктор Коверзюк.

“Ми одержали клопотання від депутатів обласної ради та адвоката підозрюваної з проханням звільнення підприємця Тетяни К. з ізолятора тимчасового утримання. Наразі її звільнено з під-варти”, — сказав він.

Підприємця випустили тільки після того, як багатотисячний натовп з майдану Незалежності рушив до будівлі міського управління МВС. Вигуками: «Свободу!», «Один за всіх і всі за одного», «Репресіям – ні!» пікетувальники змусили вийти до себе начальника міського управління МВС Птащука. Після години пікету затриману жінку було звільнено.

За словами В.Коверзюк, правоохоронці надалі опрацьовують оперативне відео, на якому знято моменти виламування дверей ОДА.

Як повідомляв УНІАН, стосовно підприємця Тетяни К., 1977 року народження, порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 296 ст. Кримінального кодексу України (хуліганство). Вона підозрюється у пошкодженні дверей ОДА під час пікетування у вівторок, 16 листопада 2010 року.

19 листопада 2010 року на майдані Незалежності у Хмельницькому продовжилася акція протесту проти грабіжницької політики режиму Януковича-Азарова-Тігіпка та проти ухвалення Податкового кодексу. Цього разу на майдан вийшло понад 10 тисяч осіб.

 

Читайте також:

У Хмельницькому підприємці виламали двері обласної держадміністрації. Губернатор Ядуха втік. Фото. Відео

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-11-2010 21:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100