26.04.2024 17:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Черновецький та регіонали хочуть незаконно ліквідувати у Києві райради та скасувати вибори?

shiza Chernov1Є всі підстави стверджувати, що на позачерговому засіданні Київради, яке може відбутися 25 серпня, будуть ліквідовані райради.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко, повідомляє його прес-служба.

«Мотивація одна — продовжити монополізацію влади Партії регіонів в місті Києві», — сказав він.

На думку Томенка, у разі, якщо такий факт відбудеться, кількамісячна кампанія Партії регіонів «нещадної антикорупційної боротьби з діями команди Черновецького виглядає, як театральна постановка, оскільки зрозуміло, що це рішення можливо проголосувати лише за рахунок голосів фракції Блоку Черновецького».

Він додав, що якщо фракції Партії регіонів та Блоку Черновецького скасують вибори до райрад, стане зрозуміло, що таким чином мер Леонід Черновецький та ключові члени його команди «отримають індульгенцію від влади».

«До правоохоронних органів і надалі запрошуватимуть другорядних осіб, а керівники, які ухвалювали корупційні рішення, залишаться поза відповідальністю перед законом», —  зазначив Томенко.

Водночас депутат фракції Партії регіонів у Київраді Сергій Баранов-Мохорт заявив, що фракція «регіоналів» не ініціювала проведення позачергової сесії міськради:

«Фракція Партії регіонів не розглядала питання скликання позачергової сесії на своєму засіданні, отже, я з повною упевненістю можу заявити, що ніхто з наших депутатів не ініціював нічого подібного», — сказав він, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

На думку депутата, в інформації, озвученій Томенком, «явно проглядається свідоме бажання певних політичних сил спотворити ситуацію, і в черговий раз ввести киян в оману».

"На жаль, за час незалежної України сформувалася певна категорія псевдодемократів, які тільки й займаються тим, що брешуть. А якщо брехні закривають рот — піднімають крик про утиски «свободи слова». Але чому б не культивувати в суспільстві «свободу правди», а не тільки «свободу слова». Тим більше, коли останні базіки просто прикривають «свободу брехні», — сказав він.

Як відомо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація про наміри Партії регіонів скасувати вибори до райрад Києва. Водночас у ПР її спростували.

 

У середу, 25 серпня 2010 року, відбудеться засідання Київради.

Перше пленарне засідання VI сесії відбудеться о 12:00, повідомляє прес-служба КМДА.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Леонід Черновецький.

 

Читайте також:

Подельники диктатора Януковича признали, что без выборов захватили власть в Киеве

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-08-2010 18:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100