27.04.2024 00:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Покращення. Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко хоче цензурувати інтернет

Глава МВС України Віталій Захарченко виступив перед Кабінетом міністрів з ініціативою «відрегулювати» можливість доступу до інформації в інтернеті. Про це 13 червня 2012  року Захарченко заявив журналістам, після засідання уряду.

«На мій погляд, і взагалі, в інтернеті дуже багато різної інформації, до якої частина населення, наприклад підлітки, взагалі не повинні мати можливості доступу. Ці відносини (в інтернеті – Ред.) не зовсім, до кінця, у нас чітко відрегульовані законодавством» — заявив міністр.

Коментуючи інформацію про те, що дніпропетровські підривники користувалися інструкціями з інтернету, Захарченко зазначив, що в інтернеті багато інформації, до якої населення взагалі не повинно мати доступу.

Керівник силового відомства повідомив, що вже виступив з ініціативою законодавчо відрегулювати такі «стосунки» в інтернеті.

«Ми вже виступили з такою ініціативою — відрегулювати. Я можу, як міністр внутрішніх справ, виходити з ініціативою на Кабінет Міністрів, для того, щоб приймати відповідні рішення через Кабінет Міністрів. Ось такі кроки ми зараз і робимо» — сказав глава МВС.

Як повідомлялось, головне управління боротьби з організованою злочинністю (ГУБОЗ) МВС України активно відпрацьовує соціальні мережі.

Нагадаємо, національна комісія прийняла за основу проект Правил здійснення діяльності у сфері телекомунікацій. Як пояснюють у комісії, метою прийняття документа є забезпечення ефективності здійснення діяльності операторів, провайдерів телекомунікацій, які надають споживачам послуги доступу до інтернету.

За результатами соцопитувань наразі 43% українців користуються інтернетом. Крім того, 45% українців відчувають, що після президентських виборів в Україні відбувається згортання свободи слова, повідомляє «Спротив».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-06-2012 19:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

  • Iwanna

    Дубина стоеросовая! Молодых людей только Интернет удерживает от выхода на улицы! Закройте Интернет, и через пару часов такое начнется, что Майдан 2004 покажется детской игрой в песочнице!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100