27.04.2024 01:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Коаліція Порошенка намагається узурпувати владу в парламенті, — Правий сектор

Представник «Правого сектору» Борислав Береза заявив, що коаліція намагається максимально узурпувати всі права і можливості, які є в парламенті.

Про це він розповів у кулуарах Ради.

Береза зазначив, що він та ще кілька депутатів також хочуть отримати комітети.

«Вони стараються максимально узурпувати всі права і можливості, які є в  парламенті. Наприклад, мене цікавить комітет з боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Ярош сказав, що його цікавить комітет з Національної безпеки та оборони. У кожного з нас є свої вміння і навики, якими ми можемо бути корисні державі», – зазначив він.

За словами Берези, комітети не можна віддавати за принципом особистої відданості.

«Влада повинна посилювати себе спеціалістами в різних напрямках, а не дерибанити за принципом особистої відданості. Коли призначатимуть за особистою відданістю, в нас не буде руху вперед», – сказав  він.
Береза також додав, що вже є група депутатів із 14 осіб, серед яких лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош і заступник голови Дніпропетровської держадміністрації Дмитро Філатов, які хочуть створити свою депутатську групу. Борислав вважає себе та своїх соратників опозицією, яка має право на комітети.

Водночас, народний депутат від «Самопомочі» Єгор Соболєв заявив, що «Блок Петра Порошенка» та «Народний фронт» не проти віддати колишнім регіоналам більше комітетів.

Блок Петра Порошенка також пропонує на посади міністрів трьох іноземців.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-12-2014 18:09 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100