29.03.2024 14:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як можна писати, що від гранати може бути 125 поранених? Бля, їх там пакетом градів накрило, чи як?

Цікавий і трагічний день. Думки різні... Закон про «особливий статус», кіпіш під ВР, граната, поранені та загиблі... Отже, сухі факти:

Спочатку 15 поранених. Потім ми бачимо, що кількість постраждалих зростає мало не в геометричній прогресії. 30, 50, 90, і, нарешті, 125.

Загиблих — ні одного, потім я зустрічаю інфу від Мосійчука — 5, і нарешті — один. Мої співчуття родині загиблого.

Щодо уражаючого знаряддя: спочатку мова про 1 гранату РГД-5. Потім у відповідності до кількості поранених кількість гранат та їх різновид ( ф-1) міняються. Додаються вогнепали. Різні джерела говорять по різному, я зустрів до 21.

Щодо самого загиблого. Спочатку осколок в серце, потім вогнепал, потім знову осколок.

Останній факт. Про закон і Конституцію всі забули.

Тепер власні думки та емоції до кожного пункту, прошу вибачення за ненормативну лексику.

Блять, що в нас за дебіли вєщають?! Кількість поранених міняється щохвилини. Як можна писати, що від гранати може бути 125 поранених? Бля, їх там пакетом градів накрило, чи як? Чи там 10 ф-ок метнули? Щось на відео я такого не помітив, та й поранених там не так багато. Може варто сказати, що поранені були і від ударів кийками, і від диму і т.д.? Але ні, треба все звалити на гранату і «провокаторів»

Гранати... хто з ними знайомий, той знає, що ргд-шка такої біди не наробить, ну може ф-ка, і то штук 10, як я написав. Вогнепали. Полюбому були. Пишіть, що до тих 125 відносяться і отруєння, і побиття, і подряпини, і зламаний ніготь...

По загиблому. Владо, може досить спекулювати на крові померлих?! Гвардійці в броніках були, як міг осколок в серце попасти? Тим більше ргд? Ф-ка, без броніка — можливо. Але куди імовірніше, це був вогнепал. Щоб не було — як можна отак міняти думку туди — сюди?

Все це наводить мене на думку, що така ситуація найбільш потрібна нашій владі, щоб тепер ніхто не міг стати на заваді прийняття закону, який вб'є нашу економіку. По крайній мірі самим противникам цього закону цього не треба було аж ніяк. Хто, й для чого стріляв та кидав гранати — ну моя думка така. Тепер всі, хто проти особого статусу — провокатори та терористи... І, що найголовніше — на фоні суматохи всі забули про її причину, чого зібралися біля ВР.

Орест Каракевич, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-09-2015 21:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100