16.04.2024 23:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Через Януковича знищують рекламу, а мітингу заукраїнців перешкоджає міліція

ynuk-zek1Керівники столичних рекламних агенцій отримали письмове прохання зачистити від комерційної реклами території, прилеглі до палацу «Україна».

Про це йдеться у документі за підписом директора КП «Київреклама» Бакаєвої, наданому «Українській правді» Асоціацією зовнішньої реклами.

У документі "Київреклама" просить операторів ринку демонтувати комерційні сюжети на своїх площинах до 18:00 2 червня й повідомити його про виконання.

У листі підкреслюється, що він готувався за дорученням мера Києва Леоніда Черновецького.

Асоціація зовнішньої реклами обвинувачує комунальне підприємство «Київреклама» у незаконній вимозі демонтувати комерційну рекламу через виступ Януковича.

«У своїй надмірній запопадливості окремі чиновники йдуть на грубі порушення вітчизняного законодавства й відверто ворожі дії стосовно компаній, що є джерелом постійних надходжень у міський бюджет», — сказано в повідомленні.

Асоціація вважає, що такі вимоги загрожують виконанню операторами зобов'язань перед клієнтами і є незаконним втручанням у діяльність комерційних організацій.

proti reklami1

Тим часом під стінами палацу Україна проходить акція партії За Україну, однак їх відтискує підрозділ Беркут.

За його словами, зараз уже триває акція партії «За Україну». Підрозділ Беркуту відтіснив їх від дороги.

15 активістів «За Україну» були оточені щільним кільцем міліції, на вулиці Тельмана. Вони не можуть вийти з нього вийти.

На питання чи затримані вони, ніхто їм нічого не відповідає.

На місце, де раніше стояла «За Україну», міліція підвела прихильників Партії регіонів.

Також міліціонери забороняють фотографувати їхні обличчя і вимагають від фотографів показувати фотографії. Також міліція вимагає від журналістів пред'являти посвідчення на вулиці, а не при вході в палац.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-06-2010 15:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100