26.04.2024 03:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Міліція заблокувала автобуси з прихильниками Яценюка

ment oboroten4Лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк заявляє, що міліція перешкоджає його прихильникам проводити мітинг проти Податкового кодексу.

Про це він заявив на брифінгу у четвер, 8 липня 2010 року.

Яценюк зазначив, що у четвер партія «Фронт змін» проводить мітинг проти «податкового терору» і проти «узурпації влади в Україні».

«Усе повертається щось на кшталт 2004 року. Автобуси з Запоріжжя, Миколаєва, Тернополя і Чернігова міліція не допустила сьогодні до мітингу», — заявив він.

«Ось і всі характеристики сьогоднішньої влади. Так гарно розмовляють з держсекретарем США про демократію і ще краще зупиняють демократичні процеси і можливість людей до волевиявлення», — додав депутат.

Яценюк підкреслив, що його партія і далі протестуватиме проти Податкового кодексу і «воювати за права українців обирати і бути обраними».

Зранку близько трьох тисяч прихильників партії «Фронт змін» беруть участь у мітингу біля стін Верховної Ради.

Організатори акції стверджують, що закон про місцеві вибори, ухвалений парламентом у першому читанні, «грубо порушує конституційне право обирати і бути обраним».

Учасники мітингу, зокрема, вимагають від парламенту прибрати із законопроекту норму, яка обмежує право брати участь у місцевих виборах молодим партіям, місцевим партійним організаціям, які зареєстровані пізніше ніж за рік до дати виборів тощо.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-07-2010 12:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100