20.04.2024 12:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

14 березня по всій Україні вимагатимуть відставки Могильова

Mogilov Anatolii&Yanuk214 березня 2011 року о 11.00 у Києві біля адміністрації президента (вул Банкова, 11), а у інших містах — біля міськдержадміністрацій розпочнеться всеукраїнська акція «Могильовщину — геть!».

Акцію ініціює ГО Блок соціального партнерства «Порядок і Достаток».

Водночас Центральний штаб захисту українського підприємництва заявляє про підтримку вимог акції.

Всупереч обіцянкам президента України і прем'єр-міністра, на місцях відбувається переслідування підприємців, які брали участь в акції з вимогою скасування недолугого Податкового кодексу і створення системи чесних податків, наголошують організатори Податкового майдану.

Безпрецедентним є звинувачення організатора Майдану-2010 Сергія Мельниченка та кількох активістів акції у створенні злочинного угрупування, умислом якого було пошкодження гранітної плитки. Без жодних доказів, без належної експертизи, за участі свідків, які не були присутніми під час встановлення наметів, міліція фабрикує замовну справу проти громадських діячів.

ГО Блок соціального партнерства «Порядок і Достаток» та Центральний штаб захисту українського підприємництва закликають всіх підприємців України вийти на захист прав і свобод громадян України, вимагати закриття сфабрикованих справ і звільнення від обов'язків міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-03-2011 10:59 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100