28.03.2024 12:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Біля Ради знесли намети, що розводили антисанітарію кілька років

Співробітники КП «Київблагоустрій» демонтували намети біля будівлі Верховної Ради, які знаходилися там кілька років.

«Вранці співробітники КП „Київблагоустрій“ демонтували незаконно встановлені ще кілька тому малі архітектурні форми біля будівлі Верховної Ради», — повідомив «Інтерфакс-Україна» у неділю начальник центру громадських зв'язків київської міліції Володимир Поліщук.

За його словами, було вивезено близько 6 вантажівок різного сміття. Потім співробітники КП «Зеленбуд» облагороджували територію, культивували грунт і вкладали дерен.

Протягом декількох років біля будівлі парламенту з боку Маріїнського парку знаходилися декілька великих наметів, зокрема, армійський і молитовний намет.

«Працівники комунальних підприємств та міліції стали свідками антисанітарних умов на місці розташування наметів», — сказав Поліщук.

Він пояснив, що підставою для демонтажу стало рішення суду, і раніше жителі наметового містечка були проінформовані про таке рішення виконавчою службою.

У ході демонтажу один з віруючих чинив опір міліціонерам, і на нього був складений протокол.

Як повідомлялося, в суботу учасники акції «День гніву» намагалися встановити намети біля вже встановлених наметів під стінами парламенту. Виникла сутичка між протестуючими і співробітниками міліції, в результаті якої були затримані 6 учасників акції. Згодом на затриманих склали адмінпротоколи й відпустили.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-05-2011 15:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100