19.04.2024 22:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На ремонт дачі президента Януковича витратять більше, ніж на боротьбу з діабетом

На ремонт прикарпатської резиденції Януковича виділять 21 мільйон гривень. На діабетиків у бюджеті 2011 передбачено 20 мільйонів гривень.

Конкурсний комітет ДО "Резиденція «Синьогора» Державного управління справами 3 червня ухвалив рішення про проведення ремонтних робіт на суму 21,03 млн грн. Для порівняння, у бюджеті на 2011 рік на лікування українців, хворих на цукровий діабет передбачено 20,7 мільйонів гривень.

Згідно з повідомленням, на зазначені кошти буде завершено капітальний ремонт інженерних мереж та ремонтно-відновлювальні роботи об'єктів резиденції.

Джерелом фінансування закупівлі вказано «спеціальний фонд державного бюджету України (благодійна допомога)».

Закупівлю проведено за процедурою «у одного учасника» у підприємства «Гарант» Львівської обласної організації Українського товариства глухих, яке у грудні 2010 року отримало підряд на ремонт інженерних мереж «Синьогори» на 33 млн грн.

Згідно з обґрунтуванням закупівлі, потреба у додаткових роботах виникла "у зв'язку зі складними гідрогеологічними умовами місцевості та обставинами, які не могли бути передбачені при складанні акта обстеження об'єктів державної організації «Резиденція „Синьогора“ та дефектних актів на виконання робіт до початку їх виконання».

Нагадаємо, у травні повідомлялось, що Державне управління справами при президенті України влітку 2011 року почне масштабні роботи з будівництва різноманітних об'єктів у резиденціях президента України.

Як відомо, ремонт у грудні минулого року вартістю 33 млн грн робили внаслідок надзвичайних ситуацій, які виникли в 2008—2010 роках.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-06-2011 17:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100