8.09.2024 02:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Міліція розслідує підпал у журналіста, який показав машину донецького мафіозі

За фактом підпалу квартири редактора інтернет-видання «Новости Донбасса» Олексія Мацуки порушено кримінальну справу.

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС у Донецькій області, справу порушено за ч.1, ст. 296 КК України – «Хуліганство».

Відомство повідомляє, що 31 липня 2011 року о 14.30 в чергову частину Калінінського РВ Донецького МУ ГУМВС в Донецькій області надійшло повідомлення про спалах вхідних дверей квартири, що належить 28-річному журналісту Олексію Мацуці.

Самого журналіста в будинку не було, дим помітили сусіди, які і викликали міліцію і пожежників.

В ході огляду місця події оперативники виявили сліди горіння на металевих дверях, а при вході в під'їзд – обгорілу пластикову пляшку і похоронний вінок з написом «Олексію Віталійовичу від скорботних друзів і подруг».

Зараз проводиться розслідування.

У травні цього року у мережу Facebook потрапило відео журналіста Мацуки, на якому видно, що тодішній губернатор Донецької області Анатолій Близнюк (тепер – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства) їздив на «Мерседесі» S-класу з шикарним тюнінгом, вартість якого починається від 700 тисяч гривень.

Це відео на своїй сторінці у Facebook розмістив Микола Сухомлин. У червні він заявив, що після тієї публікації йому почали погрожувати, а 1 червня видалили його профіль у соцмережі.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-08-2011 12:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100