29.03.2024 03:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Павленко повинен піти з «Нашої України» — Андрій Парубій

Екс-міністр у справах сім'ї, молоді та спорту, один із лідерів партії «Наша Україна» Юрій Павленко має покласти партійний квиток і вийти з лав цієї політичної сили.

Про це Gazeta.ua заявив народний депутат від «Нашої України» Андрій Парубій, коментуючи призначення президентом Віктором Януковичем Павленка на посаду Уповноваженого з прав дитини.

«Мені важко говорити, які мотиви були у Януковича і які мотиви були у Павленка. Але моя особиста політична позиція полягає у тому, що Юрій Павленко повинен покласти свій партійний квиток „Нашої України“. Адже політична партія „Наша Україна“ чітко перебуває в опозиції до чинної влади», — пояснив Парубій.

Він нагадав, що лідер «Нашої України» Віктор Ющенко неодноразово називав владу Януковича окупаційною.

«Тому дивно, коли представники нашої партії допомагають окупаційній, за словами Ющенка, владі проводити окупаційну політику», — додав «нашоукраїнець».

На його переконання, Павленку треба визначатись із своїм політичним місцем.

«Тут не може бути сидіння на двох стільцях: або ти у владі і працюєш з нею, або ти в опозиції і відповідно робиш усе можливе, щоб продемонструвати альтернативу і показати інший шлях розвитку для того, аби замінити чинну владу», — зауважив нардеп.

«Я просто собі не являю, як один із членів „Нашої України“ може перебувати у владній команді, враховуючи ті жорсткі антиукраїнські випади та дії, які були зроблені владою у гуманітарній, соціальній та економічній сферах», — резюмував Парубій.

Нагадаємо, 11 серпня 2011 року президент Віктор Янукович впровадив посаду Уповноваженого з прав дитини і призначив на неї екс-міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка.

Сам Павленко стверджує, що екс-президент Віктор Ющенко підтримав його призначення на цю посаду.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-08-2011 12:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100