29.03.2024 09:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Патріота Парубія на #Євромайдан змінив гей Аваков

Народний депутат («Батьківщина») Арсен Аваков змінив народного депутата Андрія Парубія на посту коменданта Майдану. Про це повідомив сам пан Аваков.

«Змінив Андрія Парубія з сьогоднішнього вечора на Майдані – виконую обов’язки коменданта. У Вашому розпорядженні!», – радісно написав пан Аваков на своїй сторінці в Facebook.

«Сподіваюся, що впораємося деякий час без Андрія. Хоч і важко, і не хотілося відпускати. Тому як який же Майдан без Парубія!», – додав він.

 

У січні 2013 року у мережу потрапив відеозапис побачення Олександра Кірша з юнаком із Харкова. Герой роликів — 24 -річний харків'янин Станіслав Крисько, який захоплюється футболом і ставками на тоталізаторі.

 

 

Після публікації цього відео ( цікаве починається з 4:27 : Олександр Кірш розважається з хлопчиком from Galina Juk on Vimeo ) молода людина по Станіслав зробив заяву для преси та дав інтерв'ю.

За його словами, він познайомився з чоловіком, які опинилися Арсеном Аваковим, в кінці 2010 року на популярному сайті знайомств mamba.ru . За словами юнака, на своїй сторінці на цьому сайті Аваков використовував чужу фотографію — спортивного чоловіка середніх років. Після недовгої листування хлопець залишив Арсену свій номер, і він передзвонив в той же вечір, запропонувавши Станіславу гроші за надання йому сексуальних послуг, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-01-2014 13:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100