19.04.2024 21:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Татьков і Ємельянов з Вищого господарського суду готують державний переворот?

 

Так вдень виглядав в'їзд до Конча-Заспи.

Жителі навколишніх сіл вітали, даішники – поводилися просто як зайчики, охорона маєтків посадовців – була зразком ввічливості. В колоні Автомайдану відвідали по черзі заміські будинки Сергія Тігіпка та Анатолія Кінаха. Саме вони, зокрема, не дозволили ухвалити закон про початок очищення судів.

Це – все на поверхні. А під нею, не звертаючи жодної уваги на наші мітинги; на те, що це – місто Майдану; на те, що він далі в шинах, сотня не дуже відомих людей робить все, щоб зберегти в Україні систему неправосуддя. Яка приносить їм мільярдні хабарі.

Ви могли і не чути про Віктора Татькова і Артура Ємельянова. Це – керівники Вищого господарського суду. Про останнього я сам не чув, поки мені три тижні тому не розповіли, що він зі мною «домовився» за 5 мільйонів доларів.

Ось ця людина.

 

 

 

Не дуже відома, але дуже зайнята. Прямо зараз пан Артур готує на ранок спочатку раду, а потім конференцію господарських судів України. Якщо ви прийдете 6 квітня 2014 року о 10:00 на вулицю Копиленка, 6, ви зустрінете більшість найбільших хабарників з найбільш хабарницьких судів України.

Чому вони збираються в неділю?

Тому що в понеділок ці люди поспіхом збирають з'їзд суддів і їм потрібні там свої делегати. Не збиратися їх закликав голова Верховного Суду. Зупинити з'їзд намагався голова Ради суддів. Але вони все одно спробують провести суддівський з'їзд у понеділок о 10:00 вже на Пилипа Орлика, 8 – в красивому Кловському палаці.

Чому поспіхом? Тому що у вівторок під тиском людей парламент може ухвалити закон про початок очищення судів. Це означає перевірку на порушення присяги усіх суддів, що тероризували Майдан. Це означає звільнення усієї Вищої ради юстиції, Вищої кваліфікаційної комісії суддів та всіх керівників усіх судів. Більше того, закон встановлює, щоб делегатами на з'їзд суддів можуть ставати лише прості судді, що не мають посад.

Ось не дуже відомі, але дуже багаті товарищі в мантіях і поспішають. Більше того, вони хочуть на цьому з'їзді обрати чотирьох суддів Конституційного суду. Це означає відновлення контролю людей Януковича над КС. А далі їхні люди в мантіях зможуть проголосувати за будь-яке потрібне рішення. Наприклад, скасувати президентські вибори 25 травня. Або оголосити поза законом революцію. Або знову визнати президентом Януковича – коли отримають команду з Ростову-на-Дону. Якраз маловідомий нам Віктор Татьков і хоче в понеділок стати суддею КС.

Дорога правляча коаліція, я не розумію, чому ви це дозволяєте. На людях в мантіях на кшталт Татькова чи Ємельянова тавра нема де ставити. Є десятки суддів, які навіть мені розповідали про готовність свідчити про їхні злочини. А Ви про це не знаєте, пане Генеральний прокурор Олег Махніцький? Чому ці люди досі на свободі? Шановна партія «Свобода», чому ваш однопартієць так працює генпрокурором?? Якщо такі люди далі керують судами – то поверніть вже Пшонку в Генпрокуратуру, навіщо вдавати, що щось змінилося? Ми хоча б чітко будемо знати своїх ворогів.

Дорогі нормальні люди, у тому числі журналісти. Хто зможе завтра – сходіть на «конференцію» хабарників на Копиленка, 6. В понеділок, о 09:30 давайте зберемося Пилипа Орлика, 8. Вимога і до тих, і до тих проста – сидіть вдома і чекайте на прихід прокурора.

А у вівторок зранку важливо зібратися під Радою. Щоб вона нарешті проголосувала за закон про очищення судів від таких панів.

 

Єгор Соболєв, ініціатива «Воля»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-04-2014 10:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100