20.04.2024 09:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Бандформування колорадів намагаються захопити 3 мільйони одиниць зброї у Соледарі

 

 

 

Видання «Новости Донбасса» повідомило, що біля Словʼянська невідомі скоїли напад на склади зброї, внаслідок протистояння нібито є постраждалі.

Натомість видання Донецької міськради «Муніципальная газета» повідомило, що пізно увечері в суботу близько блокпоста, який перекривав дорогу до шахти імені Володарського, в 10 кілометрах від Соледара, висадилися 15 десантників з вертольота.

Згідно з повідомленням, на шахті імені Володарського зберігаються великі запаси зброї часів Першої та Другої світових воєн — фахівці називають до трьох мільйонів одиниць зброї.

«Завдання блокпоста було не допустити Національну гвардію до складів. На місці бою зібралося близько ста місцевих жителів. Вони хочуть відновити блокпост, щоб не допустити до шахти українських солдат», — йдеться у інформації.

Разом з тим, керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що вночі поблизу Слов'янська українськими силовиками був деблокований блок-пост сепаратистів, який почав будуватися.

Крім того, керівник центру повідомив, що вночі до збройних складів у Артемівську, який охороняється українськими військовими, прибуло близько 100 сепаратистів, частина з яких була озброєна.

«Через 2 години сепаратистів було вже близько 1000 чоловік, ідентифіковано прибуття автомобілів з номерами Харківської області. Серйозні спроби штурму не робилися , акція носила скоріше характер психологічного тиску», — зазначає журналіст.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-04-2014 20:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100