20.04.2024 17:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонал Георгій Скудар подарував боевикам-рашистам армійську машину. Фото

 

 

Новокраматорський машинобудівний завод, очолюваний членом політради партії регіонів Георгієм Скударем, відремонтував для терористів інженерну машину розвантаження (ІМР).

Сепаратисти вчора, 14 травня, вивезли з території Новокраматорського машинобудівного заводу давно списану і не працюючу інженерну машину розгородження (ІМР).

Прес-служба підприємства підтвердила цю інформацію, пише Crime.in.ua.

«Інженерна техніка, виготовлена ​​понад двадцять років тому, знаходиться в неробочому стані і списана на металобрухт. Надалі ІМР була завантажена на транспортер і вивезена з території заводу», — йдеться у повідомленні.

Однак групі «Інформаційний Опір» стали відомі деякі деталі цих подій.

26 квітня сепаратисти побували на заводі, провели переговори з керівництвом підприємства і особисто переконалися, що ІМР, які їх цікавлять, знаходяться в неробочому стані.

Далі події розвивалися трохи не так, як заявили на підприємстві.

За інформацією «ІО», після відбуття збройних людей розукомплектовану ІМР перемістили в один з цехів підприємства і протягом декількох днів проводили відновлювальні роботи.

Таким чином, 14 травня сепаратисти забрали з підприємства не «металобрухт», а цілком справну ІМР.

Крім цього, в даний момент на НКМЗ знаходиться ще дві списаних ІМР, про які сепаратистам добре відомо, повідомляє видання.

Президентом ПАТ «Новокраматорський машинобудівний завод» є депутат Верховної Ради IV-VI скликань Георгій Скудар.

Інженерна машина розгородження (ІМР) — армійська машина, призначена для прокладки доріг по пересіченій місцевості, в лісі та міських завалах, для розривання та засипання котлованів.

У якості бази використовується шасі середнього танка Т-55. Корпус машини герметичний і має протиатомний захист. Отримана на озброєння в 1969 році.

В Україні такі машини активно використовували під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-05-2014 22:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100