25.04.2024 17:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

А що, війна вже закінчилась?

Ігор Коломойський, ніби Матіас Руст, який посадив літак на Червоній площі у Москві, показав слабкість оборони столиці. Київ, який вважали неприступним для «зелених чоловічків», «проспав» атаку. Коли озброєні люди без розпізнавальних знаків, на броньованих вантажівках в'їжджали у центр Києва, по ним не лише не влупив жоден гранатомет, їх навіть не зупинив жоден пост ДАІ. Хоча це цілком міг бути путінський десант, який прямував, наприклад, щоб захопити Верховну Раду, або Адміністрацію Президента. Це, на жаль, поставило під сумнів усталену думку, що в Києві по окупантам стрілятимуть з кожного подвір'я, з кожного горища і з кожного каналізаційного люку.

Вчора спостерігав, як несуть службу мєнти на виїзді з Києва – КПП в напрямку Вишгорода. Озброєні АКМСами силовики в камуфляжі стояли веселою групкою у напрямку... виїзду з міста. Періодично, вибірково вони зупиняли машини. Натомість, з протилежного боку, на в'їзді в Київ – тиша і спокій. Машини ідуть, навіть не пригальмовуючи, жодного даішника чи військового немає. Дорога на столицю вільна. Думаю, їм просто веселіше стояти разом в напрямку виїзду, травити анекдоти, ліниво зазирати в багажники дачників і чекати свою зміну. Київ розслабився. Охорони міста немає. На КПП – бардак і пофігізм. МВС свою функцію не виконує. Що, війна закінчилась? А як же вибухи в Одесі?

Хочемо дочекатися, коли невідомі озброєні формування захоплять Кабінет міністрів, телецентр і Бесарабський ринок? Як з'ясувалося, зробити це не так складно, як здавалось. Будемо чекати, чи робити висновки?

Дмитро Тузов, політичний оглядач

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-03-2015 18:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100