29.03.2024 09:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Відміна презумпції невинуватості. Це 1937 рік. Згуладзе підставили?

Проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху поданий до парламенту за підписом прем’єр-міністра Яценюка.

Тоталітарний закон передбачає відміну презумпції невинуватості за адміністративні правопорушення, повідомляє sprotiv.org.

У пояснювальній записці за підписом Авакова йдеться про відеофіксацію порушень правил дорожнього руху за європейськими зразками.

Новина сколихнула інтернет та викликала багато розмов стосовно законопроекту.

Полковник СБУ та МВС у відставці Михайло Притула, розповів про розчарування у діях Еки Згуладзе.

«Ека Згуладзе реально розчарувала. Це не просто прокол, не просто помилка. Адже ми всі сподівалися, що вона забезпечить захист прав народу правоохоронними органами.

Вона ж (або її тупо підставили) зробила те, що прямо порушує і може призвести до мільйонів порушень прав людини. Як колишній начальник Управління Внутрішньої Безпеки МВС, з багатьма десятками затриманих „правоохоронців“ на рахунку, я компетентно заявляю: „Законопроект про знищення презумпції невинуватості за адміністративні правопорушення відкриває ПЕКЛО свавілля правоохоронних органів.“

І написаний цей законопроект був у МВС, про що свідчить підпис Авакова під Пояснювальною запискою на сайті ВРУ. Або Ека Згуладзе некомпетентна зовсім з точки зору Європейських норм прав людини, або її тупо підставила Система. Знову ж таки — її некомпетентність. Але тоді питання до тих, хто її рекомендував. Чому залишили один на один з Системою їм товариша Сталіна?», — пише Притула.

«Це стосується всіх. Від малого до великого, усі сфери життя. Це 1937 рік», — вважає правозахистник.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-04-2015 13:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100