19.03.2024 06:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Канал «Інтер» Фірташа-Льовочкіна в новорічну ніч покаже українцям «хероя-ополченця з ДНР». Фото

Capnik-Yan1

Цапнік зіграв «ополченця армії ДНР з позивним «Майор» у фільмі «Військовий кореспондент», повідомляє sprotiv.org.

Як відомо з прес-релізу каналу «Інтер», в новорічному вогнику «Залишаємося зимувати», знятому силами каналу, головну роль зіграє російський актор Ян Цапнік. Це російський актор, не помічений в антиукраїнських висловах або підтримці анексії Криму,  але він зіграв «ополченця армії ДНР з позивним «Майор» у фільмі «Військовий кореспондент».

«Фільм цей зроблений компанією «НТВ», і вражає рівнем пропагандистського напруження з першої ж хвилини. На першій хвилині фільму, без перебільшення, глядачам повідомляють, що в Одеському будинку профспілок згоріли заживо «близько чотирьохсот чоловік» і іноземний кореспондент ходить по «попелу згорілих людей». Ну і далі в такому ж дусі: весь західний світ бреше про війну на Донбасі, українські силовики садисти і кати, добровольці — нацисти, пропонують знищити всіх жителів Донбасу, а малайзійський «Боїнг» збили саме українці. Герой Яна Цапніка з'являється саме в тій частині фільму, яка стосується «взяли в руки берданки для захисту рідної землі» трактористів, гірників та інших «ополченців», які ні за яких обставин не могли б збити «Бук», тому що «у них нічого немає, крім автоматів». (Хоча в іншому епізоді фільму веселі діти бігають по сільській дорозі з відірваним крилом збитого тими ж «ополченцями» літака). Герой — весь з себе позитивний шахтар з позивним «Майор», голос якого і використовували «злісні спецслужби», щоб змонтувати запис про «козаків, які збили цивільний борт». Пам'ятайте запис переговорів бойовиків, яка з'явилася відразу після падіння «Боїнга»? Вона у фільмі теж є — але виявляється, її спеціально змонтували, щоб весь світ переконати, що це не українські карателі, а невинні ополченці літак збили. А вони ні сном, ні духом про «Бук» — і навіть не знають, як він виглядає».

Представники фейсбук спільнот обурюються, що на головну роль телеканал «Інтер» запросив саме Цапніка, якому ніщо не завадило зіграти провокаційну роль сепаратиста, колишнього шахтара і «майора ополчення» терористичної ДНР.

«Те, що «Інтеру» місце на цвинтарі, давно зрозуміло. Але не всім. Не так давно Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення попри кричущу антиукраїнську діяльність «Інтера» скасувала йому попередження й продовжила ліцензію до 2022 року», — обурюються у спільноті «Бойкот російського кіно».

І додають: «Те, що Цапніка давно пора внести в Перелік осіб, що загрожують національній безпеці, також давно зрозуміло. Але тільки не Служба безпеки України, яка з весни заморозила наповнення переліку».

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-12-2016 13:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100