19.03.2024 13:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Тепер хана всім бандитам!» — Дмитро Гнап саркастично прокоментував зміни у формі української поліції

avakov-poroshenko-kaznokrad1

Кабінет міністрів Гройсмана прийняв постанову про внесення змін до опису і зразків предметів однострою поліцейських. Тепер комірці поліцейських будуть прикрашати квіти та листя калини.

Дуже влучно цю подію прокоментував журналіст Дмитро Гнап у своєму фейсбуці, повідомляє sprotiv.org.

«Ну все, тепер перемога! Уряд постановив, що на формі поліцейських з'являться ягоди калини та листя дуба. Тепер у нас боротьба зі злочинністю так піде — хана всім бандитам. Це ж саме те, чого так не вистачало нашій новій поліції. Не повного оновлення слідчих, оперативників, дільничних. Ні підняття зарплат і повної заміни начальства. А от саме ̶з̶а̶л̶у̶п̶и ̶н̶а̶ ̶в̶о̶р̶о̶т̶н̶і̶к̶ ягід калини на комірець і не вистачало. А як разюче зміняться тепер наші поліцейські! Наприклад, вчора ти був одним з бойовиків в сєпарському батальйоні „Восток“. Одягнув форму з калиною. І вжууух! Тепер ти полковник української поліції Юра Голубан, який державу і народ ніколи не зрадить... Можливо... Або. Вчора ти майор Приходько — дільничний, якого звинувачують у вбивстві студента Індила. Одягнув форму з листочками й буквально одразу перевтілився в доброго і чуйного копа. Який і сьогодні продовжує працювати на районі з підлітками. Arsen Avakov ви можете скільки завгодно прикривати цими листочками той сором, що зветься „реформа МВС“. Але дивлячись на переатестованих „беркутів“, хабарників та катів, навіть сліпий побачить, що ніякої реформи не сталося. І ніяка калина цю ганьбу не прикрасить».

P.S. Скільки мільйонів Аваков та Ко розтендерять на новій формі?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-04-2017 21:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100