19.04.2024 17:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Аваковщина. Нові автокопи озброїлися старими схемами. Відео

Нова поліція отримала нову форму, нові машини і нові, нічогенькі зарплати. Однак, працювати по-новому поспішають далеко не всі представники українських копів і продовжують «косити» по старій схемі, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Доказом цього сумного факту став випадок неправомірної зупинки дорожньою поліцією водія поблизу Львова. Водій все зафільмував та виставив на всезагальний огляд і осуд на YouTube-каналі.

Як видно з ролику, який опублікував користувач хостингу під ніком zpsanek, «дорожній офіцер» зупинив автомобіль автора відео за начебто неправомірний перетин суцільної лінії. Однак, як тільки побачив камеру, не зміг пояснити ні суть правопорушення, ні довести його.

Більш того,  коп  почав втікати до службового автомобіля. І робив він це досить кумедно, оскільки намагався не засвітитись на камеру.

Як відомо, нова дорожня поліція не повинна стояти на дорогах, як це робили їхні попередники. А за словами автора відео, він бачив, як перед ним цей же дорожній патруль зупинив білий Мінівен, водій якого розплачувався потім з поліцейськими в салоні їхнього службового автомобіля.

Додамо, що після слів автора відео, поліцейський патруль швидко зібрався та поїхав з місця події.

Однак це їх не врятувало. Відеофайл з номерами посвідчень дорожніх поліцейських та їхніми обличчями вже набуває неабиякого розголосу в мережі.

Відео лише за перший день публікації зібрало більше 150 тисяч переглядів на відеохостингу YouTube.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-06-2017 10:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100