28.03.2024 14:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Стало відомо, куди поїхав звільнений синок Авакова. Відео

Син міністра внутрішніх справ України Олександр Аваков, якого звинуватили у розтраті коштів при закупівлі рюкзаків для МВС, відпустили з-під варти. Одразу ж після звільнення він вирушив до свого батька Арсена Авакова на роботу.

Про це розповіли журналісти програми «Схеми», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

На територію відомства Аваков-молодший потрапив близько 22:00. Він пробув там кілька годин. О 02:30 він залишив територію МВС.

«О 01:30 у міністерство приїхав автомобіль, яким користується народний депутат від «Народного фронта» Денис Дзензерський. На території міністерства автомобіль знаходився більше години», — повідомили журналісти.

31 жовтня, коли співробітники НАБУ та САП затримали сина голови МВС Олександра Авакова, ввечері того дня до міністерства приїжджали народні депутати від НФ: Сергій Пашинський, Денис Дзензерський, Ігор Котвицький, Андрій Іванчук і екс-прем’єр-міністр і лідер партії НФ Арсеній Яценюк.

1 листопада, у день обрання запобіжного заходу Олександру Авакову, до будівлі відомства приїжджали соратник і партнер Арсена Авакова Ігор Котвицький та автомобіль, яким користується нардеп від «Народного фронту» Денис Дзензерський. Останній прибув до МВС близько 01:30 та знаходився на території годину.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) прийшли до сина міністра внутрішніх справ вранці 31 жовтня для проведення обшуків в рамках розслідування про закупівлю рюкзаків міністерством у 2014—2015 роках. Кримінальне провадження щодо закупівель рюкзаків Генеральна прокуратура відкрила ще у 2015 році.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-11-2017 19:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100