19.03.2024 09:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Прес-секретар Зеленського Юлія Мендель звинуватила ЗСУ в стрільбі по будинкам, школам та лікарням. Відео

Прес-секретар Зеленського Юлія Мендель, на весь світ озвучила, що українські військові ведуть вогонь по житлових будинках, школах, дитячих садках, лікарнях, якщо звідти стріляли російські окупанти, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Тобто, фактично, вона стверджує, що ВСУ навмисне і свідомо стріляють у цивільних, по дітям і лікарням. Що заборонено категорично. Не тільки наказами в ЗСУ, а й міжнародним правом.

Юлія Мендель озвучила цю позицію Зеленського на весь світ. Вони переконують, що ЗСУ на Донбасі стріляють у цивільних в лікарнях і дитячих садках. Таким чином кремлівська резидентура створює передумови для того, щоб завтра назвати кожного військовослужбовця і ветерана АТО злочинцем і судити.

Ніколи захисники України не стріляли по лікарням, школам і тим більше дитячим садам. Ніколи. Навіть якщо звідти стріляли бойовики. Скрипіли зубами, але ніколи цього не робили.

Більш того в 14 і 15 роках, рашисти спеціально стріляли з сірої зони на дві сторони. За нашим бійцям і по забудові. Чому є маса відео підтверджень в інтернеті.

Ні одна людина в ЗСУ не віддавала наказ на відкриття вогню по дитячим садкам, школам і лікарням. Це провокація з боку адміністрації Зеленського для подальшої можливості залучень військовослужбовців до кримінальної відповідальності на догоду Російській Федерації.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-06-2019 9:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100