19.04.2024 13:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Медведчук анонсував об'єднання із «Слугою народу» для зміни Конституції України на догоду путіну

Медведчук запропонував Зеленському змінити Конституцію в частині особливого статусу Донбасу, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Лідер партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук заявив, що готовий об'єднатися з «Слугою народу» для зміни Конституції.
Про це рашистський політик заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«З урахуванням того, що мається на увазі кількісний склад фракції партії» Опозиційна платформа — За життя" (а це 50 осіб) і тих депутатів, які вже на сьогоднішній день пройшли і будуть у фракції «Слуги народу», ми точно можемо внести зміни до Конституції щодо особливого статусу", — зазначив він.

Медведчук додав, що особливий статус Донбасу є головною частиною Мінських угод поряд із прийняттям закону про амністію, закону про вибори, введенням у дію закону про особливий статус, внесенням змін до Конституції в частині особливого статусу.

«Тут ми готові допомогти партії „ Слуга народу“ і разом створити цю конституційна більшість, щоб проголосувати за ці зміни. Якщо мир, програма миру, реалізація миру на Донбасі дійсно буде найголовнішим стратегічним завданням для тієї партії, яка створить коаліцію», — підкреслив він.

Особливого статусу для всього Донбасу (де факто повної автономії), а не лише окупованої його частини вимагає і кум Медведчука — путін.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-08-2019 18:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100