19.03.2024 13:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Оприлюднено таємний лист Богдана — Кучмі по «формулі Штайнмайера»

Засоби масової інформації України оприлюднили таємний лист керівника офісу президента Володимира Зеленського Андрія Богдана, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Документ був адресований другому президентові нашої країни Леоніду Кучмі. Згідно з наявною інформацією, ще в середині літа керівництво нашої країни вже твердо вирішило по «формулі Штайнмайера».

Відзначається, що такого роду рішення було прийнято в липні місяці 2019 року під час консультацій дипломатів, які представляли «Нормандський формат». Андрій Богдан, який обіймає посаду глави ОПУ, поінформував про це представника України в Тристоронньої контактній групі Леоніда Кучму, відправивши йому таємний лист, датований шістнадцятим липня 2019 року.

У повідомленні говориться: «Інформуємо, що 12 липня 2019 року в Парижі відбулися консультації в нормандському форматі на рівні дипломатичних радників лідерів України, Німеччини, Російської Федерації та Франції». Крім того, в ньому зазначалося, що Україна прийняла на себе частину зобов'язань щодо підготовки правового фундаменту для присвоєння «особливого статусу» для Донбасу, як того вимагають положення, прописані в так званій «формулою Штайнмайера». У додатку також говориться: «Відкриті питання, які повинні бути розглянуті, включають« особливий статус », включаючи так звану формулу Штайнмайера; амністію і місцеві вибори».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-10-2019 18:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100