19.03.2024 07:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Хай навіки живе Українська Самостійна Соборна Держава!

 

.

 

 

22 січня.
 
Склалося так, що ця дата стала знаковою для історії України та Українців.
 
22 січня 1919 року став днем, про який мріяли покоління українців. «…Віднині є тільки одна незалежна Українська Народна Республіка. Віднині український народ увільнений могутнім поривом своїх власних сил, має змогу об'єднати всі зусилля своїх синів для створення нероздільної, незалежної української держави, на добро і щастя українського народу». Йшлося у Акті злуки, засвідчений Універсалом про об'єднання УНР і ЗУНР в єдину Велику Україну 22 січня 1919 року.
 
22 січня 1990 року «Ланцюг злуки!». Українці виборють власну державу на мирних демонстраціях протесту. Наталка Волосацька на акції «Українська хвиля» Фото Володимир Дубас
 
22 січня 2014 року пролилася перша кров Героїв Майдану. Юрій Вербицький, Михайло Жизневський, Сергій Нігоян, Роман Сеник — вони були зовсім різними: вік, заняття, захоплення. Єдиним, що їх єднало, була любов до України.
 
22 січня 2015 року наші захисники залишили руїни ДАП. Двісті сорок два дні героїчного захисту терміналів аеропорту. Були знищені сотні російських орків, що прийшли з війною на нашу українську землю.
 
22 січня — День Соборності України!
 
Це свято відзначається тими і присвячене тим, для яких завжди була різниця якою мовою, на якій вулиці і під чиїм пам'ятником жити.
 
Це велике свято для героїчного українського народу.
 
Сьогодні нашу історію хочуть переписати і забути ті, для яких наша Україна — це КакаяРазница ©. До влади в Україні прийшли утриманці уряду РФ, які під час війни заробляли мільйони російських рублів, виконуючи замовлення країни-окупанта: https://www.youtube.com/watch?v=_zflkehNN_M
 
Колаборант Зеленський назвав себе українцем, тому що «не їде на червоне, правильно паркується». Про «сплачую податки» у його промові — це цинізм, враховуючи що основний бізнес у Зеленського у роки війни з РФ був у цій країни. Платити податки окупантам — годувати чужу армію, яка вбиває твоїх співвітчизників. «Завжди готовий у разі потреби захистити свою рідну землю» — то що там з 4 повістками з військомату?
 
Як на мене, то промова реЗЕдента — це байка для зелохів чи тих, хто вірить в асфальт як спільне, в лампочку як національну ідею. «Зелена країна»? Що це і де це, Зеленський?
 
Чому Зеленський у своїй промові до Дня Соборності не згадав окуповані Крим та Донбас, які мають бути повернені до складу Соборної України?
 
Сьогодні наше свято з присмаком відчаю, ми втрачаємо незалежну державу, проте, наша Україна — це те за що варто боротись.
 
Хай навіки живе Українська Самостійна Соборна Держава!
 
З Днем Соборності України, любі друзі.
 
Слава Україні!
 
💙💛
Вадим Гладчук, громадянин Незалежної України, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-01-2020 11:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100