19.03.2024 11:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Тернопольщині коронавірусом захворіли вже 18 медиків. ЧОМУ Я ВИМАГАЮ ВІДСТАВКИ ЄМЦЯ?

Мене постійно шокують заяви Іллі Ємця. Недавно міністр охорони здоров'я заявив, що від коронавірусу «помруть усі пенсіонери». Ось скандальне відео:

ЗЕ-коронавірус. ЗЕ-міністр охорони здоров'я Ілля Ємець заявив, що від коронавірусу «помруть усі пенсіонери». Відео


Видатному кардіохірургу 64 роки. Тому такі провокаційні заяви можна було б списати на перші симптоми старечого недоумства. Якби не одне але. Керівництво МОЗ від початку чомусь вирішило, що одночасно хворіти на грип групи А чи Б та на коронавірус не можливо. Таке управлінське рішення вже привело до того, що у Тернопільській області заразилися вже  18 медиків. У працівниці лікарні було виявлено грип групи А, тому за злочинною інструкцією МОЗ Ємця їй тест на коронавірус не провели.
Її відвідували чи не всі колеги. Тому +18 заражень серед медпрацівників — така сумна картина станом на 28 березня 2020 року.
https://tsn.ua/ukrayina/u-ternopilskiy-oblasti-koronavirus-viyavili-u-18-medikiv-likarni-chomu-sklalasya-kritichna-situaciya-1516170.html
До речі, виходить, що у всіх тисяч хворих у кого «ємцівські спеціалісти» діагностували лише грип — може бути і коронавірус? Це катастрофа!
Тому я кажу — до сраки такі протиепідемічні заходи!
Ємець є суперовим спеціалістом у кардіохірургії новонароджених та добре грає на скріпці (на фото), але як управлінець він на жаль ніякий.
Вчора я подивився кілька МОЗівських відеороликів щодо коронавірусу — у мене враження, що їх робили знахарі чи фахівці з нетрадиційної медицини. У цих мало епідеміологічних знань та рекомендацій.
Тепер я питаю вас, що буде далі з таким керівництвом МОЗ з Україною та всіма нами?
Мій прогноз невтішний.
При заражені 70% і летальності 5% кількість померлих в Україні становитиме 1.5 млн. осіб, пише у своєму дослідженні про стратегії боротьби з епідемією для України Олександр Іванов.

Коронавірус: стратегії боротьби з епідемією для УкраїниТепер, коли принаймні більшість притомних людей зрозуміла...

Posted by Oleksandr Ivanov on Friday, March 20, 2020

Я першим в Україні заявив про необхідність карантину ще 10 лютого 2020 року у своєму дописі у фейсбук та публікації на Спротиві «Коронавірус страшніше грипу. Санітарно-карантинні заходи мають бути обов’язковими»:

У 20 столітті від грипу, який називали "іспанка" померло більше людей, чим загинуло у боях під час Першої світової...

Posted by Vadym Gladchuk on Monday, February 10, 2020

Тому що я маю медичну освіту (червоний диплом) та п'ятірку з епідеміології.

Я наголошую на необхідності робити обов'язкову рентгенографію для всіх пацієнтів з ознаками Covid-19 на 5-6 день хвороби (контакту з хворими). Переконаний, що у такому разі лікарі зможуть швидше виявляти запалення легень у пацієнтів, отже більш вчасно призначати лікування, а це у рази знизить смертність. До того ж це зменшить навантаження на апарати ІВЛ та ЕКМО (Екстракорпоральна мембранна оксигенація), яких, як показує перебіг пандемії в Італії та Іспанії, не вистачає.

Симптоми Covid-19 китайськими медиками, розписані по днях:
https://sprotiv.org/70830

день 5-6

Утруднюється дихання. Особливо це стосується людей похилого віку, у яких є проблеми зі здоров'ям.

день 7

Істотне посилення проблем із диханням. Однак у багатьох заражених в цей період симптоми можуть послабнути.

Ці данні китайських лікарів викладених у цьому дослідженні:
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140—6736 (20) 30566-3/fulltext#seccestitle10

Зараз легкохворим та людям з підозрою на коронавірусну інфекцію у світі проводять лише термометрію двічі на добу. Але це не дозволяє лікарям виявити запалення легень на ранніх стадіях. Про «можливий розвиток пневмонії навіть без підвищення температури», — першою у своїй публікації повідомила лікар-інфекціоніст Olga Golubovskaya:
https://sprotiv.org/70818

Судячи з симптомів хвороби з 5 дня у пацієнтів вже починається запалення легенів. Тому так важливо робити рентгенографію та комп’ютерну томографію, щоб за допомогою ранньої діагностики зменшити смертність серед громадян України:
http://www.xinhuanet.com/english/2020-02/13/c_138779913.htm?fbclid=IwAR1R0YdvEmUaWRaAW0S6yr1zSuCOoEr6t3hPv0dm9Av6vXh

У середині березня я почав хворіти на «чудну хворобу», симптоми якої дуже нагадують COVID-19, і зараз вже наче перемагаю цю заразу:

МОЯ БОРОТЬБА З «ЧУДНОЮ ХВОРОБОЮ» ВИГЛЯДАЄ ТАК

Я вважаю, що мої знання та досвід можуть стати мені у пригоді на посаді міністра охорони здоров'я та допоможуть врятувати мільйон українців:

#COVID-19 Гладчук: Хочу врятувати мільйон українців від смерті

Любі друзі!
Важливо не втрачати перші дні хвороби на самолікування.

Головне — дзвонити вашому сімейному лікарю, коли ви відчули симптоми простуди. COVID-19 часто не викликає занепокоєння у людей через легкість симптомів на початку хвороби. Хвороба прогресує і люди звертаються на швидку тоді, коли вже є пневмонія, яка може протікати у важкій формі. Особливо у пацієнтів, які мають хронічні хвороби та похилий вік.

Робіть репост, якщо ви залишаєтеся дома та не порушуєте карантин.

Україна переможе!

Вірю. Знаю. Зможемо!

#Язалишаюсявдома #StayHome #coronavirus

 

 

Вадим Гладчук, фейсбук

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-03-2020 13:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про:

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100